Annonse

VAR DET VIRKELIG SLIK JEG GIKK KLEDD?

Åhåj!

En av dere spurte så pent i forrige innlegg, om jeg kunne være så snill å vise dere noen bilder av mine outfits back in tha dayz… Og når dere spør så pent, og når det faktisk er mulig å oppdrive bilder som egentlig aldri burde se dagens lys igjen, er det bare én ting å gjøre, nemlig å publisere herlighetene her på bloggen, haha.

Jeg er jo ikke akkurat redd for å by på meg selv, og siden jeg ikke tar meg selv høytidelig, skal jeg heller vise noe som på mange måter sitter langt inne å vise. Jeg har gitt dere en liten smakebit tidligere, men nå får dere se alt. Og da mener jeg absolutt alt! Her har dere altså motebloggeren Kristin Gjelsvik, som sånn dønn seriøst trodde hun var fashionista no. 1, og som mente hun hadde masse positivt å tilby på sin blogg i 2009/2010! 

Nå ler jeg forresten skikkelig høyt…

Jeg hentet inspirasjon fra catwalken (vanskelig å se, I know), og mitt største idol var Elin Kling. Jeg var overbevist over at jeg var like stilig og kul som henne de gangene jeg prøvde å kopiere stilen hennes, men resultatet ble liksom så langt fra likt som overhodet mulig, haha. Det var ikke i nærheten en gang, og jeg husker fortsatt hvor innmari slitsomt det var å prøve å etterligne henne på en prikk. Stil kan ikke kopieres, det må liksom skapes ut i fra den inspirasjonen du henter fra ulike mennesker og antrekk. Det handler om å skape sin egen vri på det hele. 

Men okei… La oss le litt nå, folkens!

Oj oj oj!

Jeg regner med samtlige har lagt merke til den BEIGE trenchcoaten i midten der!!? Ja? Dere fant den, ja? Tenkte meg det… Og så må vi ikke glemme blazerne, og de enorme skuldrende. Det var visst kult for seks år siden. Og det var helt innafor med sjukt dårlige bilder tatt innendørs foran en vegg. Inspirerende? Hell yeah!

Og så skjedde det noe… Fuskepelsvester ble superhot, og denne trenden slengte jeg meg selvsagt på. Pelsvest utenpå skinnjakke var det hotteste EVER. Pelsvest utenpå hva som helst, var også det hotteste ever. Aller helst i kombinasjon med noe BEIGE.

Se på meg… Jeg gikk i beige. Fargen jeg hater mer enn noe annet! Jeg kombinerte faktisk beige, blonder og lyserosa sammen. Ja, jeg gjorde faktisk det. Tenk at jeg gikk kledd sånn som det her! Det er vanskelig å akseptere at dette er meg, haha. 

Antrekket nederst i midten må være det schtøggeste jeg noen sinne har sett… Hva skjer med vesten? Kan noen seriøst fortelle meg hva som SKJER MED DEN VESTEN???? 

Å herregud…

Legger dere merke til de lyserosa ballerinaskoene med sløyfe på? Fy faen! Jeg hadde de faktisk i hvit også, om noen skulle lure… Jeg vet ikke hva mer jeg skal tilføye, for å være helt ærlig. Jeg er helt satt ut, haha…

Det er mye som har endret seg på disse seks årene – spesielt når det kommer til klesstilen.  Mange vil nok si at jeg har gått fra å være voksen og sofistikert (sånn i mangel på et bedre ord), til å bli mer fjortis og barnslig i stilen. Det er nok kanskje riktig, men jeg vil beskrive stilen min som leken, noe som gjenspeiler min personlighet.

Det gøyeste med klær og stil, er at vi gjennom ulike antrekk kan uttrykke hvem vi er som personer. Man kan faktisk bruke klær til å skape seg en viss identitet. De fleste av oss går gjennom en god del forandringer gjennom livet… Man vokser, man finner seg selv, man får andre interesser og andre meninger, og for min del kom stilskiftet da jeg virkelig fant meg selv, og ble sikker på hvem jeg var.

Mye endret seg da jeg bikket 25. Jeg var ikke lenger hun beige, fargeløse jenten. Jeg var så mye mer. Jeg var så sprudlende, spontan og kreativ, og dette ble jeg liksom helt nødt til å uttrykke gjennom ulike antrekk. Med det samme jeg erstattet beige med knallrosa, var det som om en ny verden åpnet seg. Jeg ble en annen person, eller… Jeg var fortsatt meg selv, men bare en bedre versjon! Jeg ble gladere, enda mer positiv, og mer sikker på meg selv. Selvtilliten økte i takt med antall farger som ble implementert i garderoben, og det gjorde så innmari godt. 

Nå synes jeg vi skal gjøre noe gøy, og det er å plukke ut det minst flatterende antrekket, samt det som faktisk funker av dem over her. Jeg synes det er vanskelig å bare velge ett antrekk som det verste, men jeg tror jeg må si at antrekket nederst i midten er det verste, og at antrekket nederst til høyre er det beste. Den kjolen der var jo ikke så altfor ille, haha. 

Dette innlegget må jo forresten egne seg perfekt for alle haters, eller for folk som har en dårlig dag og som har behov for å slenge litt dritt. Her kan dere nemlig disse meg så mye dere vil, hahahahahaa!

Nyt kvelden! Det er ferdag, og jeg skal rydde. Tjohei! Men først – hjemmelaget 90′ pizza.

SMASK ♥

Annonse