Annonse

VÅR FARGERIKE UTEPLASS

Annonse: Nille

Er det noe jeg aldri kommer til å glemme, så er det bilturen Dennis og jeg hadde til Ulefoss for litt over fire år siden. Ulefoss, liksom… Vi måtte dra langt av sted for å få fatt i noe Dennis hadde funnet på Finn, som han bare måtte ha, nemlig en tiki-bar! Det ble totalt fem gode timer i bil, for å hente galskapen – en flatpakket, grisetung galskap, som har stått her ute på uteplassen vår siden 2015. Men denne tiki-baren har bidratt til at denne uteplassen vår har vært litt ekstra sjarmerende opp gjennom årene. Den har i tillegg blitt en snakkis hver gang vi har fått besøk, for det å ha en tiki-bar i hagen, er jo ikke akkurat vanlig, haha.

Vi er definitivt heldige, som har en privat liten uteplass på hele 35 kvm midt i byn, og det er denne plassen jeg maste om i hele våres, at jeg ønsket å pimpe opp og gjøre skikkelig fargerik og hjemmekoselig. Nå er vi i mål! I hvert fall nesten… Jeg har fortsatt planer om å få på plass en hjørnesofa eller sofaer med armlener for enda bedre komfort, men utover det er det ikke noe som mangler. I hvert fall ikke etter svippturen jeg hadde innom Nille for en uke siden…

Jeg gikk amok, for å si det mildt, haha. Og fylte opp handlekurven med både lyslenker, stearinlys, utetepper, puffer, puter og pledd. Akkurat det som trengs for å skape utendørsmagi når mørket faller på. Åh – tror dere svale sommerkvelder her ute gjør glad eller? I aller høyeste grad!

Elsk på disse oppblåsbare og superfreshe puffene! God å sitte på og morsomme å se på! Nå er vi klare til å fylle opp hagen vår med glade venner, for å feire Dennis’ 28-årsdag. Han må jo få en fest i tillegg, så nå planlegger vi tropisk tema og Hawaii-stemning, siden vi allerede er så godt i gang når det gjelder både dekor og fargevalg! Alt vi mangler nå er kokosnøtter og bastskjørt, men om jeg ikke tar helt feil, er dette noe som er mulig å oppdrive på Nille. Men aller først… Spania!

Heldigvis er Dennis like glad i rosa som meg. Han har jo tross alt spilt i FC Show, hvor fargen på fotballdrakten og alt av merch er rosa! Rosa er faktisk livet, haha! I hvert fall i uterommet, hvor fargen bidrar til ekstra freshness og go’stemning. Inne foretrekker jeg en mer nedtonet stil, men likevel med innslag av farger i det litt mer duse skiktet. Nye puter og sofa er også på plass inne, og alt jeg mangler nå er å male veggene i terrakotta og en rosa-ish sandfarge. Det blir så fint!

Nå teller vi timer til avreise, og gleder oss stort til første utenlandstur med mini. Baggene er klappet og klare, og alle gode tips fra dere er notert. Dette kommer (forhåpentligvis) til å bli en knallfin reise ♥

Hva gjør dere i sommer, forresten?

Annonse