VÅR FAVORITT I OSLO

Annonse

Happy FriYAY, fine mennesker! Har dere en deilig dag i Solen?

Siden det har vært så mye den siste tiden, har Dennis og jeg bestemt oss for å leke litt turister i egen by, og pleie kjærligheten på vårt favoritthotell i Oslo. Vi har fått så lite kvalitetstid sammen den siste tiden, og da er det så deilig å løsrive seg fra sofakroken og de faste rutinene, og være skikkelig kjærester på hotell. Et hotellopphold kan nemlig gjøre underverker for kjærlighetslivet… Man dropper TV’n for å prate, man pynter seg litt ekstra når man skal ut å spise, man sover litt lenger og litt tettere, og så er man rett og slett mer tilstede i hverandres selskap – det er så deilig.

Comfort Hotel Grand Central er vår soleklare favoritt i hovedstaden, og vi digger de spesielle rommene som er noe helt utenom det vanlige. Noe av det mest spennende med å sjekke inn på hotell, er jo å låse seg inn på rommet for å se hva som skjuler seg bak døren, og på Grand Central blir vi aldri skuffet. Ikke det at vi noen gang blir skuffet, haha – selv ikke på de mest slitne motellene i USA. Vi er begeistret uansett, men når dette her venter en på innsiden, blir man liksom litt ekstra giret!

Well, hello! Dette er rett og slett bare badass, røft og sexy!

Store vinduer med denne utsikten over sentrum er heller ikke feil. Det er jo så gøy å titte ut på det yrende folkelivet!

Men okei – tilbake til rommet og dette deilige hotellet. Dere er klare for litt flere bilder, ikke sant? Jeg vet forresten at ett av rommene er en rosa drøm med bla.a en svær sofa i rosa fuskepels, samt artige, rosa detaljer på veggene. Det får bli neste gang, for det rommet vi bare oppleve, haha!

Så… Denne helgen skulle altså i utgangspunktet bli litt ekstra spesiell for Dennis og meg, med date nights og kjærestehygge, i tillegg til Setare sin hurramegrundt-feiring av 30-årsdagen i morgen. Dessverre har min kjære stefar havnet på sykehus, så jeg blir nødt til å farte litt frem og tilbake til Snarøya og den fine mammaen min, for å hjelpe til der ute. Familie kommer alltid først, så da blir hotelloppholdet for min del litt oppdelt. Men men… Litt hotell innimellom slaga blir det uansett, og jeg gleder meg allerede til Dennis og jeg skal drikke vin og høre på musikk på dette deilige rommet her, mens vi gjør oss klare til morgendagens bursdagsfest, hurra!

Hva står på deres plan i helgen, skjønne venner? ♥