Annonse

VÅR KOSELIGE UTEPLASS

//Inneholder annonselenker

Det var nesten litt kjipt å reise til Bergen på fredag, av den enkle grunn at vi omsider fikk på plass nye hagemøbler, like før jeg måtte suse av sted til Gardermoen. Det klødde i interiør-fingrene mine etter å komme i gang med å style og gjøre det fint utenfor, og i dag fikk jeg omsider satt et personlig og litt fresht preg på det hele. Pynteputene var ikke akkurat avgjørende for at Dennis kunne kose seg her ute i helgen, og hvis han hadde fått bestemme, hadde vi vel droppet alt av dekor, haha. Jeg mener jo at alt ligger i detaljene, og nå begynner det omsider å se skikkelig innbydende ut utenfor.

Det er så deilig i Oslo om dagen – varm og nydelig, og da er det jo ikke noe som er kjekkere enn å flytte ut. To digge sofaer fra Jysk har kommet på plass, og en haug av krukker og blomsterpotter bidrar til et ekstra deilig miljø.

Møbler/Dekor: Loungesett fra Jysk HER // Store grå blomsterpotter fra Jysk HER og HER // Store blomsterpotter i rotting HER // Blomsterkasse fra Jysk HER // Runde bord med sementplate HER og HER // Gulvteppe fra Rusta // Lysslynge (annonselenke) HER // Lysestaker fra Søstrene Grene // Stor grønn blomstervase (annonselenke) HER // Gul vase (annonselenke) HER // Sort lysslykt HER // Lyslykt i tre HER // Bambus-stige fra Granit // Parasoll fra Jysk HER // Gule kronelys fra Kremmerhuset (annonselenke) HER

Putetrekk: (Annonselenker) Gult mønstret HER // Bil med surfebrett på taket HER // Palmeblad HER // Gult ensfarget HER

Planter: Plantasjen // IKEA

Hjelpes som vi skal kose oss her ute fremover. Det eneste som mangler nå er et stort tre, som jeg har planer om å skaffe meg. I tillegg ser jeg for meg enda flere lykter, og så håper jeg at vi skal klare å få på plass til hengekøyen vi kjøpte i Mexico. Jeg aner ikke hvordan vi skal få det til, men forhåpentligvis finner vi en løsning.

Hva synes dere? You like?

Suss og klem ♥

Annonse