Annonse

VÅRT FØRSTE MØTE…

Hvem skulle tro at du og jeg skulle ende opp sammen… Du og jeg, Dennis. På den tiden var du så vidt bikket tjue, mens jeg nærmet meg halvveis til femti. Når jeg sier det på den måten, høres jeg det ut som at jeg er både hauggammal og på barnerov, haha.

På denne tiden drakk jeg meg dritings fire ganger i uken. Jeg digget jeg Jeffrey Campbell og Shabby Chic… Hele cribben var lyserosa, hvit og beige, og stappet av quotes og sayings som hørte shabby chic- stilen til. Jeg var litt rundere i kinnene, jeg elsket sideskill, og hadde ikke hørt om volume i håret. Men på tross av alt dette, falt du for meg. Det er faktisk ganske rart! Det rareste er at jeg falt for deg også. Jeg falt så hardt, selv om jeg kjempet iherdig imot, og hadde ikke sjans til å kontrollere følelsene.

Dette var starten på vår sinnsyke reise, en start som fant sted på Paradise Hotel. At jeg faktisk skulle ende opp på dette programmet etter å ha blitt meldt på av Stine, er jo bare helt sjukt. Jeg var jo ikke giret – ei heller interessert i å være med – kan det ha vært skjebnen? Jeg liker å tro at det var meningen at jeg skulle bli med på galskapen – det var jo her jeg møtte mannen som skulle vise seg å bli mannen i mitt liv. Mannen jeg nå skal gifte meg med… Det er faktisk ganske sjukt!

PicMonkey Collage-2-2

På denne tiden hadde jeg allerede blogget noen år. Jeg brukte naturligvis et latterlig dårlig kamera, jeg blogget fra iPad’n, og hadde kollasj i annet hvert innlegg. Jeg ble også så «kul» etter Paradise, at jeg klarte å få 67 kommentarer på et innlegg som handlet om knapper, HAHA! Knapper, liksom…

Hjelpe meg så mye som har skjedd siden den gang – så mye som har forandret seg! Herregud, så annerledes livets interesser og lyster er nå sammenlignet med da, men én ting er fortsatt den samme – mine følelser for deg, Dennis!

Vi har hatt en bumpy ride – vi har hatet hverandre og gjort det slutt utallige ganger, men alltid funnet tilbake til hverandre. Og vet du hva? Vi har vårt første møte samt hele «nå-faller-jeg-for-deg-prosessen» på tape. Det er det jaggu ikke mange som har, og vårt aller første møte kan sees under her. Det er faktisk så flaut å se tilbake på at jeg får vondt i øynene, men jeg må likevel dele denne snutten. Da jeg møtte deg, Dennis… For aller første gang ♥ Tenk det!

You and me, for evig og alltid! Elsker deg ♥

Annonse