Annonse

VÅRT HERLIGE HJEMMEKONTOR

Hei gjengen ♥

Håper dere har hatt en deilig helg! For vår del har det gått i rydding, rydding og atter rydding, men fy søren så bra det blir her nå. Jeg kan ikke fatte og begripe at vi har tatt vare på såpass mye rot… Garasjen var jo fylt opp av greier – såpass mye stasj at vi ikke hadde plass til bilen, så det sier jo sitt. Her er det mye greier som har blitt med oss gjennom den ene flytteprosessen etter den andre – ting som vi ikke var klar for å kvitte oss med den gangen, men som vi nå klarer å ta farvel med. Det er rart det der… Hvordan enkelte (les oss) så altfor lett knytter seg til ting og tang.

Men nok om ryddig og rot, og over til noe langt mer hyggelig… Hjemmekontoret vårt! Her begynner det nemlig å ligne på noe, og rommet har blitt et sted vi stortrives. Det er kjekt å jobbe når man har det fint rundt seg ♥ Og nå i disse covid-tider, er det ekstra viktig å gjøre det litt koselig på hjemmekontoret, siden man tilbringer enda mer tid her enn ellers…

Hva synes dere?

Jeg digger denne arbeidssonen i huset, og det beste er at vi kan lukke døren bak oss etter endt arbeidsdag, og fokusere på familielivet uten at jobben flyter rundt oss. Så får man også følelsen av å gå hjem fra jobb, i stedet for å ta den med seg hjem, som vi stort sett har vært vant til.

Den store whiteboard’en er det smarteste vi har kjøpt til kontoret – for her skriver vi opp alt fra ting som skal gjøres og huskes, til mål for tiden fremover og gode idéer. Love it!

Har dere en fin dag, skjønne venner?

Annonse