Annonse

VÅRT KOSELIGE NABOLAG

Jeg blir så glad når jeg leser at dere gleder dere til jul her på bloggen. Jeg skal spre så mye julestemning atte hjelp, og må bare si unnskyld på forhånd for et julebonanza uten like, haha. Nå i julen kan jeg gi like så greit bytte navn til julebloggen.no – så mye jul blir det faktisk. Neida… Joda…

I dag hadde jeg en herlig lunsjdate med Stine, og siden jeg var tidlig ute til en forandring, brukte jeg litt ekstra lang tid oppover sjarmerende Markveien. Kameraet er jo som regel med på slep, og siden Markveien består av de herligste motiver, er det jo bare til å knipse i vei. Løkka generelt er jo supersjarmerende – men det vet dere allerede – og det er så trivelig med blomstersjappene, vintage-og nisjebutikkene som ligger på rad og rekke… Koselige nabolaget vårt ♥

Det som gjorde denne lille tusleturen litt ekstra hyggelig, var jo julepynten som har begynt å ankomme butikkene. Jeg ble stående i flere minutter utenfor de mange butikkvinduene som har fått inn julepynten, bare for å titte og drømme meg bort. Nå er det ikke lenge til, folkens, og i år har jeg som nevnt for dere store planer om å ha en avslappende, rolig og vidunderlig førjulstid. Uten mas. Uten kaos. Bare ro! Og tipsene for å komme dit, de skal jeg selvfølgelig dele med dere om ikke så lenge!

Nå sitter jeg i sofaen med beina på bordet… Og hva er i koppen, mon tro? Gløgg, selvfølgelig. Det er sikkert ikke helt heldig å drikke så mye gløgg og kakao som det jeg gjør om dagen, haha. Sjuke cravings, ass!

Har dere hatt en bra dag?

Annonse