Annonse

VÅRT MØTE MED LØGNDETEKTOR

For noen måneder siden, gikk Dennis og jeg med på noe vi aldri trodde vi noen gang skulle begi oss ut på – nemlig å bli koblet til en løgndetektortest, for så å svare på de merkeligste, mest personlige og samtidig intime spørsmålene.

Har noen av dere sett Ærlige Norge, eller? Haha! Jeg ler… Hele dette programmet er jo bare så vanvittig lættis, men jeg må bare innrømme at det var helt forferdelig å sitte der i stolen. Selv om man vet at man ikke lyver, vet man jo liksom ikke hvordan man faktisk reagerer, og da jeg fikk spørsmålet: «Er Dennis den beste du har hatt i sengen«, skal jeg love dere at hele gjengen som satt bak meg, Dennis inkludert, var meget spent på svaret!

Trykk på play og len dere tilbake – dette er humor!

Så… Hva synes dere? Hadde dere hatt baller til å delta på et sånt program som dette? Haha!

Nå sier vi god natt fra Kingman, etter en slækk dag. I morgen er vi klare for mer action.

LOVE YOU ♥

Annonse