Annonse

VÅRT UTRADISJONELLE JULETRE

Åhåj som jeg har gledet meg til å vise dere dette treet – et tre utenom det vanlige, haha. For noen år tilbake – da jeg bodde i Bergen, var julen for meg rød og grønn med innslag av gull. Den var ganske så tradisjonell, med andre ord, og leiligheten min var fylt med røde nisser overalt. Juletreet var pyntet i de typiske julefargene, akkurat slik det var da jeg vokste opp, og selv om jeg synes den tradisjonelle julepynten er veldig stemningsfull og koselig, er det noe herlig over det utradisjonelle. Altså, for en som elsker crazy farger, er dette et tre som passer perfekt. Og tro det eller ei – så gir treet vel så mye julestemning som det tradisjonelle ♥

Selve treet og en del av juletrepynten er fra Rusta, og all den sprudlende juletrepynten er fra litt forskjellige plasser. Mesteparten av de morsomme figurene fant jeg på en blomsterbutikk i Albir i Spania for to år siden, og mye av det andre har jeg fått i gave. Jeg bestilte jo også inn en del festlig juletrepynt til sjappa i fjor, og det som ble igjen etter julesalget, henger nå på treet her hjemme. Man kan ikke unngå å smile av denne hvite, glitrende og morsomme «julegranen» – hurra!

 

Jul, juuul, juuuuuul – jeg elsker jul! Og i år er julen ekstra deilig… Det er litt snø på bakken, kaldt i luften, og litt ekstra tid til overs – tid som kan brukes på mennesker jeg er glad i, og tid til å bare kose meg med god mat i godt selskap ♥

Sees senere, skjønne venner – nyt lørdagen så lenge ♥

Annonse