Annonse

VEGAN BBQ

Jøsses, da var det torsdag igjen og snart helg. Før vi vet ordet av det er det jo sommerferie, palmer og sangria, men som jeg har nevnt tidligere, så er Oslo-sommer noe av det beste. I hvert fall når man bare kan fyre opp grillen, sette seg ut i hagen, poppe en Corona eller en Mythos, og vipps så får man følelsen av å være i syden… Jeg elsker syden, haha! SYDEN er livet ♥

I går kveld droppet jeg Universals Sommerfest til fordel for en date night i hagen, etter en real handlerunde på Meny. Oppe på Rignes Park har de det villeste utvalget til veganere, og en egen ferskvaredisk kun for oss. Dette har jeg snakket varmt om tidligere, men jeg slutter ikke å la meg imponere når jeg tar turen innom. Jeg finner alltid nytt og fantastisk påfyll av digge produkter, og i går tok jeg med meg veganske grillspyd som man nesten ikke skulle tro var veganske, haha. Det finnes et hav av kjøtterstatninger som både smaker bedre og er fulle av viktige næringsstoffer, og disse pølsene og grillspydene var rett og slett så yummy atte hjelp.

Som tilbehør brukte vi salat med linser og cherrytomater, grillet maiskolbe, ris, baguetter og vegansk aioli, og vi koste oss med musikk på anlegget og noen fine samtaler.

Jeg lever og ånder for kvelder som det her – sommerkvelder med de man elsker høyest, akkompagnert av noe yummy på tallerkenen og noe godt i glasset. Sommer, sol og mat, haha – det er alt som skal til ♥

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og komme meg bortover i sjappa. Jeg holder åpent til klokken 17.00 i dag, og gleder meg til noen effektive timer i fargeparadis! Sees vi?

Nyt dagen, fininger!

Annonse