Annonse

VEGANSK FREDAGSTACO

Hallaisen, matbloggen! Det blir mye mat om dagen, men sånn er det når jeg har stelt i stand denne 7-Day Vegan Challengen, hehe. Og når noe så digg som fredagstaco står på menyen, er jeg jo rett og slett helt nødt til å komme med et eget taco-innlegg, hehe.

Man kan lage mye spennende vegansk taco – både med bønneblanding i stedet for farse, og eksotisk frukt og grønt. I dag kjører jeg dog på med noe skikkelig «tradisjonelt», sånn for at alle tacoelskere skal få følelsen av at man overhodet ikke trenger kjøttdeig i tacoen. Bruk farse i stedet, og tilbered den som du vanligvis gjør – med tacokrydder, vann og småkoking i pannen. Du merker nesten ikke forskjell – den eneste bittelille forskjellen er at det smaker bedre, nam!

Vegansk taco

DU TRENGER: 

De grønnsakene du selv har lyst på, men vi bruker i dag: Cherrytomater kuttet i fire  Maiskorn  Agurk kuttet i små terninger  Rødløk kuttet i små biter  Tacokrydder  Tacosaus  Tacoskjell  Totillalefser

Guacamole: 2 pk. avokado Saften av 1/2 lime  2 fedd hviløk  Rødløk kuttet i små biter  Cherrytomater kuttet i små biter  Litt pepper

DETTE GJØR DU: 

1. Stek farsen som anvist på pakken. Tilsett tacokrydder og vann, og la dette surre i noen gode minutter.

2. Kutt opp grønnsakene og gå i gang med guacamolen. Den lager du enkelt ved å mose avokadoen, raspe hvitløksfeddene eller bruke en hvitløkspresse, og blande alt sammen med rødløk og tomater. Bland inn saften av en halv lime, og smak til med pepper. Voilá!

3. Sett tacoskjell og lefser innpakket i aluminiumsfolie (hvis du ikke har micro) inn ovnen.

4. Sett alt frem i skåler på bordet, sett på en god film, hell noe digg i glasset, og nyt!


Åh, nå fikk jeg vann i munnen – herlighet som jeg gleder meg til taco når jeg kommer hjem fra jobb. Denne kvelden skal nytes MAX, og så skal jeg få publisert en ny video hvor jeg svarer på resten av spørsmålene deres, hurra! Dere har ventet tålmodig, og det setter jeg stor pris på!

Love you all ♥

Annonse