Annonse

VEGARD HARM SNOKER I MOBILEN MIN!

God lørdag, godtfolk ♥

Tror dere ikke at det har snødd i hele natt her i Oslo? Fy fader. Nå er jeg så forbanna lei! Vi er 9 dager ut i den første vårmåneden, og det er ingenting som tyder på at det er vår. Det blir kaldere neste uke, og det er faktisk meldt minusgrader så langt værmeldingen viser. Da er det lov å bli litt sutrete, ikke sant? Haha!

Tidligere i uken var jeg innom VG-huset, hvor Vegard satt klar for å snoke i mobilen min. Det ble en klein affære, skal jeg fortelle dere, og resultatet ser dere under her. Jeg dævver av latter!

Nå blir det en digg lørdagsfrokost her i heimen før vi skal gå løs på dagens gjøremål. Vi må handle mer klær til mini, og så skal vi opp til Nordic Screens for å spille inn noen nye snutter til YouTube-kanalen vår, yay! Det er bare til å glede seg!

Ellers er jeg straks ferdig å svare på alle spørsmålene omkring graviditeten, og disse kommer ut på bloggen senere i dag.

Har dere en fin lørdag så langt, skjønne venner?

Annonse