Annonse

VEGAS, BABY!

//Lokal tid: 10.22

Hurraaa for en ny dag, og hurra for fredag!

Denne uken har gått så fort – tiden flyr i godt selskap, si… Tenk at vi har vært på reise i to uker allerede, og det fortsatt er fire uker igjen… HURRA! Jeg vil aldri hjem, haha.

Vi er på plass i Vegas, og siden vi ankom har vi jo nesten ikke sett dagslys. Bor man på et fett hotell hvor det finnes både gode restauranter, samt et knallbra casino, trenger man jo faktisk ikke gå ut av døren, haha. Dessuten er det jo rundt 45 varme utenfor, så det er ikke langt man kan vandre før man er gjennomvåt av svette…

I dag skal vi dog trosse den sterke solen, og se litt mer av Vegas. Det er jo så mye sjukt å se her i ørkenen, og det er så mye jeg vil vise dere. I går fikk vi riktignok tatt en liten ettermiddags-stroll til vår gode venn på «Fat Tuesday», som serverer den diggeste burbon- og bellini slushen på stripen. Denne her er farlig god, og en perfekt forfriskning i varmen!

Vår lille stroll resulterte i et par-fire bilder, som jeg har gleden av å dele med dere. Vegas i solnedgang er herlig, ass ♥ Og det er forøvrig han hunken under her også. FOR en mann jeg har kapret!

IMG_0245

img_0251

IMG_0286

IMG_0242

IMG_0254

IMG_0274

IMG_0289

IMG_0269

IMG_0266

IMG_0272

IMG_0278

IMG_0263

IMG_0259

Mesh Long Tee fra StyleConnection HER

I dag skal vi også innom diverse haunted places her i Vegas, og det blir helt sjukt!! Vi holder nemlig på å lage en ny skrekkspesial til YouTube-kanalen vår, siden den forrige falt så godt i smak hos dere. At vi tør, sier jeg bare, haha. Dette blir freaky! Jeg kommer til å legge ut oppdateringer på SFFilmNO sin Snapchat i dag, så der kan dere følge med om dere ønsker – YAY!

Hvordan er livet hjemme? Det ryktes om knallsol og sommer? Det gjør meg SÅ glad! Måtte resten av denne deilige fredagen bli helt vidunderlig.

Love you ♥

Annonse