VEGAS BY NIGHT

Alright…

Nå MÅ vi faktisk bare komme oss til helvete vekk fra denne altfor farlige byen her, for nå har jeg faktisk dratt på meg et gamblingproblem! Jada, det klarte jeg altså å gjøre på bare tre dager, og jeg tør faktisk ikke tenke på hvor ille det ville stått til meg meg økonomisk, hvis jeg hadde et Las Vegas rett uten for døren hjemme i Oslo. 

Mine damer og herrer, jeg hadde i går mitt første møte med Mr. Roulette, så da fikk jeg selvfølgelig en ny favoritt hvor sjetongene føk vegg i mellom og stemningen stod i taket… Det var riktignok helt frem til jeg gikk ut med en dundrende tap, men fy flate det var gøy så lenge det varte. Aner dere hvilket kick man faktisk får når kulen lander på akkurat det tallet du har satset på? Altså den følelsen kan ikke beskrives med ord, og jeg ser at denne teksten jeg skriver her nå, kommer fra en spillegal bergenser som må bort fra Vegas ASAP. Hahahahah!

Kofferten skal pakkes, alt rælet vi har shoppet skal få plass, det ser ikke ut her, som selvfølgelig er typisk for et hotellrom hvor to rotehuer har hygget i noen dager, så nå gjelder det å komme i gang og i tillegg prøve å finne alle eiendeler som ligger slengt utover. Men først… Stemningsbilder fra kvelden i går!

Vegas, du har vært magisk, men nå har jeg ikke én eneste krone igjen, og det er DIN feil! Mhhmmm… Det var dette elsk-hat forholdet, da. Hahahhhaaaa. So loooong, LV!


Skjørt og Wedges fra H&M // topp fra Bershka // ringer fra Urban Outfitters // neglelakk fra OPI i fargen «Tasmanian Devil Made Me Do It»

Skrives fra Los Angeles, og vips så er jeg tilbake på norsk jord. Merker at det skal bli herlig å komme seg bort fra denne sinnsyke tidsforskjellen, for nå går det snart helt rundt for meg. 

Digger dere så ubeskrivelig mye, aldri glem det!

Ha en FAB søndag ♥