Annonse

VEL OVERSTÅTT

Hei igjen, vakre lesere ♥

Da var vi virkelig i gang, og nå er jeg skikkelig spent på hva dere synes om første episode. Selv fikk jeg frysninger da jeg så den, selvom jeg visste hvordan det kom til å se ut, men det er noe helt eget ved at episoden faktisk sendes på riksdekkende TV. FOR en episode, FOR en redigering, FOR en programleder, og FOR noen deltakere… Dette var helt rått! Gøy er det jo også at programmet har fått terningkast 6 i Dagbladet og terningkast 5 i VG.

Hver søndag fremover, kommer jeg til å skrive litt om episoden som ble vist. Litt om følelser rundt hele greien, hvordan det var der nede, og ikke minst hva som ble klippet bort. I tillegg har jeg jo faktisk noen egne bilder jeg fikk tatt før og etter innspilling, og disse vil jeg selvfølgelig dele med dere. Her får dere noen behind the scenes-bilder fra Mersing. Byen vi bodde i like før vi flyttet ut på øyene, og i tillegg får dere noen glimt fra flyturen nedover. Glad og uvitende gjeng det her altså… Hehe!

Som dere alle sikkert har fått med dere, ble Robinsonekspedisjonen spilt inn i Malaysia. Nydelig destinasjon, men selvfølgelig hakket nydeligere hvis man er på ferie, for det å oppholde seg på en øy slik vi gjorde, uten en eneste fasilitet var rett og slett grisetøft. Man setter så uendelig stor pris på alt hjemme, og ikke minst tilgangen man har til diverse som man ellers ikke ser på som noe spesielt. Vi kan jo begynne med toalett, for eksempel. Noen som synes det høres digg ut å drite i skauen UTEN tilgang på toalettpapir? Vel, jeg kan skrive under på at det ikke er spesielt digg. Vi gikk liksom bare på jakt etter en fin location og bare, «ja, da får jeg bare sette meg ned her da». Kan dere tenke dere følelsen? Hahahah, klarer faktisk ikke å beskrive den. 

De første døgnene var nok de aller verste. Veteranene hadde som dere så i episoden svekket oss betraktelig ved å gjemme risen, og da de vant kappestriden fikk de også en annen fordel i tillegg til å stikke av med Paradise-øyen… De kunne svekke oss ytterligere, ved å fjerne tre gjenstander på øyen. De valgte å stikke av med både mel, fiskegarn og tennstål, hvis jeg ikke husker helt feil, så det forklarer jo hvorfor vi ble så pokkers sulten, og hvorfor energinivået sank betraktelig. Den første natten sov vi i sanden, hardt som faen, og vi sov vel strengt talt ikke. Vi våknet av at det blåste opp til storm, og den hytten dere så som vi hadde mekket sammen, bygget vi faktisk i mørkeste natten i tidenes uvær. At vi faktisk klarte å få det til fatter jeg bare ikke, og jeg tror vi alle ble relativt overrasket over egen innsats. Dagen derpå var vi helt gåen, og motivasjonen var jo til å ta og føle på da vi i tillegg til å tape første kappestrid, også tapte robinsonkampen. Det var jo så jevnt, og vi trodde virkelig at vi hadde seieren i vår hule hånd, men ikke faen. 

Da vi entret øyrådet sent på kvelden, hadde vi verken sovet eller fått i oss mat på to døgn, og selvom det ikke høres så lenge ut, føltes det faktisk som to uker. Tiden gikk så ubeskrivelig sakte, og jeg trodde faktisk at jeg skulle stryke med under øyrådet. Tappet for energi og krefter, klam, svett og jævlig, og alt jeg drømte om var mat. Bare et grønt eple ville være nok, og de grønne eplene får dere nok høre mer til utover sesongen. Herreguuuuud som vi snakket om de grønne eplene. Hahah.  

Å skulle stemme ut noen i dette øyrådet var veldig vanskelig, rett og slett fordi vi ikke hadde ikke kjent hverandre lenge lenge nok til å i det hele tatt ta en avgjørelse. Det var så lite å basere den på, men for min del falt valget på den personen jeg på det tidspunktet hadde snakket minst med. Det var skikelig vonst å se Tina i duell med Carl, og det var vondt å se henne dra. Samtidig godt, fordi vi visste at hun om ikke lenge endelig skulle få spise godt, og jeg husker hvor mye vi gnålte på crewet etter at en deltaker var blitt sendt hjem, om hva det første de fikk å spise var… For joda… Man kan jo si at vi var i overkant opptatt av mat, og jeg kan aldri huske at jeg noen gang har vært SÅÅÅ sulten. Hjelpes, sier jeg bare, og så får vi bare glede oss til neste søndag. 

Stay tuned, darlings. Nattinatt og sov godt ♥

Annonse