Annonse

VENNER…

Hei igjen vakre venner ♥

Jeg har kommet meg inn igjen fra solsteiken, begynner å få formen smått tilbake, og sitter nå og tenker litt. Det er så lenge siden jeg har hatt skikkelig kvalitetstid med de fine venninnene mine, og jeg sitter nå og tenker over hvor sinnsykt heldig jeg faktisk er som har så vanvittig mange gode venner. Selvom man koser seg på ferie, er det alltid rom for å savne jentene hjemme, og da er gleden alltid ekstra stor når man sees igjen etter ferien. 

Tidligere har jeg fått en del henvendelser fra skjønne lesere, som lurer på hva det å være en god venn egentlig innebærer, og mange har faktisk ønsket et innlegg med litt tips. Jeg tar det som et kjempestort kompliment å faktisk bli spurt om dette, men jeg sitter absolutt ikke på fasiten. Det eneste jeg vet som er ufattelig viktig for å kunne kalle seg en god venn, er å være en god lytter. En som vennene dine kan henvende seg til, snakke med hvis de har behov for det, en de kan få trøst hos, en de kan snakke med, og en som faktisk lytter til det de har å si, uten å avbryte med sine egne problemer, hvis man har noen. Man skal være lojal og ærlig, en støttespiller og motivator, og en som bringer frem et smil på leppen. 

Jeg håper jeg er nettopp den vennen for mine venninnner, og i tillegg synes jeg det er viktig å vise engasjement og ta initiativ. Ta initiativ for at venner samles, og for at kontakten opprettholdes. For meg har det alltid vært viktig å invitere og holde døren åpen for alle, og sånn er alle mine deilige venner. De er inkluderende og i vår vennegjeng er det alltid rom for nye tilskudd. Det er aldri snakk om at man ikke har lyst til å bli kjent med nye mennesker, eller at det ikke er plass på et vors, f.eks… Der det er hjerterom er det husrom, og dette er et veldig fint lite ordtak. Jo større vennegjeng, dess bedre er det, og ingenting slår en skikkelig vennekveld hvor latter og gode historier utveksles, og nye minner skapes. 

Venner er alt, og uten venner ville hverdagen vært trist og grå… Jeg elsker vennene mine over alt på jord, og kunne ikke vært lykkeligere over å ha en stor og fantastisk vennegjeng som alltid får meg i godt humør, som alltid er der, som alltid støtter meg, og som alltid får meg opp hvis jeg er litt nedfor. Venner er ALT!

Jeg regner med at de aller fleste er enig med meg, eller hva? 

SMASK 

Annonse