Annonse

VERDENS BESTE 1-ÅRING

Hurraaa for Jaxon! Vår kjære, lille gullgutt, som har blitt så stor ♥ Tenk at han er 1 år allerede, da!? Det føles jo som i går, at vi stolte «tanter» fikk møte ham for første gang, men nå har vi altså kjent hverandre i et helt år! Han blir bare kulere og kulere for hver dag som går, og snart er det ikke lenge før han løper rundt… Lille, store skatten vår!

På søndag var det altså full feiring, og nå syntes jeg at det var på tide å vise noen stemningsbilder fra bursdagsfesten. Mamma Stine hadde stelt så fint i stand, og vi koste oss glugg ihjel fra begynnelse til slutt. Jeg tror den lille partyprinsen hadde en skikkelig gøy feiring med både mams og paps, bestemor, andre små barn og de rare tantene hans, og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til 2-årsdagen! Heldige meg får jo gleden av flere barnebursdager fremover, og før vi vet ordet av det står han jo der som konfirmant! Heldigvis er det fortsatt noen år til – noen år til med kosing og klemming, som etterhvert (mest sannsynlig) bare blir skikkelig irriterende, haha. Hurra for alle gode minner vi skal skape i årene som kommer ♥

 

Dagen i dag har forøvrig gått i ett, med flere møter og dagligdagse gjøremål. Nå er middagen inntatt, og om få strakser skal jeg gå løs på et par nye runder klesvask som har hopet seg opp. Og etter det? Camp Kulinaris! Skru på TV3 klokken 19.30, om du vil få med deg ukens siste episode!

Har dere hatt en fin dag i dag?

Suss og klem

Annonse