VERDENS BESTE FROKOST/LUNSJ

Nam! Er du giret på et hot tips til frokosten eller lunsjen, må du lese videre… Dette her er magisk!

Da jeg var hos Belinda, disket hun opp med tidenes frokost til meg. Et lite øyeblikk trodde jeg at jeg var på restaurant, for den frokosten der var så yummy at det nesten var litt for godt til å være noe man liksom kan diske opp med hjemme, haha.

Hun serverte altså brødskiver stekt i vegansk smør i panne, med pesto, tomater, vegansk ost og avokado, og jeg ble så inspirert til å lage dette til Dennis med det samme jeg kom hjem. Det har gått ned en del sandwicher som dette her i det siste, for å si det sånn, hah.

Pestoen fra Coop er definitivt den aller beste veganske pestoen. Den er så latterlig god atte hjelp, og ikke er den så altfor dyr heller. Et glass koster 44 kroner, som er en fin pris sammenlignet med mange andre typer. Så… First thing first… Denne pestoen du ha til denne sandwichen!

Du trenger: 

Pesto fra Coop  Vegansk hvitost fra Synnøve – den man kan skjære med ostehøvel. Wow så god den er! Brød (aller helst surdeigsbrød med frø) Beregn 2 skiver per sandwich – topp og bunn  Cherrytomater Salt Pepper  Rapskokos fra Berit Nordstrand

Dette gjør du:

1. Stek brødskivene i smør på en stekepanne til de er gyldenbrune på begge sider.

2. Legg på ost, pesto og cherrytomater skåret i skiver.

3. Dryss over litt salt og pepper

4. Serveres umiddelbart – akkurat passe lune og deilige!


Halleluja! Om du har overnattingsgjester, skal jeg love deg at de blir fornøyd om du serverer dette til frokost… At noe så enkelt kan være så latterlig godt!?

Nå må vi ut å kjøpe mer fuglemat! Det går straks tomt, og det er jo ikke så rart når vi har besøk av rundt 50 fugler hver eneste dag, haha. Det er helt texas ute i hagen vår, og jeg elsker det!