Annonse

VERDENS BESTE KAMERA

 

THIS IS GENERATION M


VIXEN GJØR PROSJEKTET GENERASJON M I SAMARBEID MED CANON I FORBINDELSE MED LANSERINGEN AV DET NYE EOS M KAMERAET. NÅ KAN VI MED GLEDE PRESENTERE DERE FOR BLOGGERNE SOM BLE VALGT UT TIL Å DELTA SOM VIXEN BLOGGERE DE NESTE SEKS UKENE FREMOVER. 

 

 

For en tid tilbake ble jeg altså med i prosjektet Generasjon M, og herlighet for en fantastisk mulighet. En mulighet til å ta bedre bilder, skikkelige gode bilder, som ikke har vært hverdagskost for meg den tiden jeg har blogget. Endelig ble det skikkelig gøy å ta bilder, leke seg med en flunka nytt kamera, og faktisk være litt stolt over å dra det frem på forskjellige sammenkomster. Ikke like kult å komme med et delvis knust og herpet kamera, og bare, «eh, kan du ta outfitbilde av meg?», «med det der?», «eh, ja». Hhehehe… Jaja, jeg har klart meg rimelig greit, men er uendelig glad for at det føkka kameraet er byttet ut til fordel for denne fantastiske skjønnheten…

 

 

 

Jeg har nå testet ut kameraet over en viss periode, og har bare positive tilbakemeldinger å komme med. Kameratet er lett å bruke og lett å forstå seg på, noe som passer perfekt for sånne som meg som ikke har snøring på tekniske ting. Bildene har vært klarere enn noen gang, også når belysningen ikke har vært den beste. I tillegg har det vært en enkel sak å filme med kameraet, og også når man filmer er det mange festlige innstillinger man kan ta i bruk, for optimalt resultat. Hurra! Les mer om kameraet HER.

Noen av dere som har merket forandring og forbedring på bildefronten? Og er det kanskje noen av dere som har dette kameraet selv, eller som tenker å kjøpe det?

Løøøøøøv ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse