Annonse

VERDENS BESTE PASTA MED PESTO

Hehe, jeg tror jeg har delt oppskrift på pasta med pesto et par ganger nå, men denne her – denne slår ALT jeg har laget tidligere. Dette er uten tvil den aller beste versjonen av pasta med pesto, og smaker så godt at man kan felle en liten tåre i det man tar den første smakebiten, haha.

Dette er ikke bare superdigg, men også stappet med viktige næringsstoffer og proteiner. En sunn middag til hele familien, som garantert vil falle i smak ♥

OPPSKRIFT: PASTA MED PESTO, ASPARGES, BROKKOLI, KIKERTER OG BØNNER

DU TRENGER:

1 pakke med asparges  1 brokkoli  1 boks kikerter  1 boks kidneybønner  Pasta (vi liker blandingen av riflet makaroni og farfalle)   2 glass vegansk pesto (vi foretrekker Coop sin egen pesto 1 pose pinjekjerner  Salt  Pepper  Gastromat

DETTE GJØR DU:

1. Brekk opp brokkolien i små buketter. Kutt aspargesen opp i fire, og skyll kikerter og kidneybønner

2. Kok opp pasta etter anvsining på pakken, og la brokkoli og asparges koke med de siste 3 minuttene.

3. Sil av vannet og hell over pestoen. Tilsett bønner og kikerter, og bland det hele sammen til pestoen er er godt fordelt.

4. Serveres umiddelbart med et lite dryss pinjekjerner, salt, pepper og gastromat.

Bon appétit!

Porsjonen i går ble såpass stor at vi har nok til i dag også, og i skrivende stund varmes rester fra gårsdagen opp i en ildfast form i ovnen. Naaaam!

På planen i dag står pakking til Spania, litt mer rydding og vasking, og innspilling av video hvor jeg svarer på spørsmålene deres. Går alt etter planen, blir denne publisert i løpet av kvelden – hurra!

Nyt dagen så lenge, så sees vi ♥

Annonse