VERDENS BESTE VEGANSKE PÅLEGG

Jeg er en sucker for lune rundstykker og pålegg… Masse pålegg! Med digg topping som gressløk, spirer, krydder og andre godsaker. Da jeg gikk over til et vegansk kosthold for to år siden, var den største bekymringen pålegg. Ville jeg finne noe digg som ville passe like bra på brødskiven som kremoster og leverpostei? Ovnsbakt leverpostei med agurk var nok den store favoritten, og da jeg fant noe tilsvarende – som ikke smaker lever, men som samtidig gir den litt nostalgiske følelsen av frokosten i barndommen, ble jeg rett og slett superhappy.

Denne posteien her er laget av erteprotein og sopp, og den smaker helt fantastisk. Dette er faktisk det beste veganske pålegget jeg noen sinne har smakt, og Dennis deler samme begeistring! Smør den på brødskiven eller på knekkebrødet, og bruk topping som pepper, agurk, gressløk, spirer og litt urtesalt. Naaaaaam!

På en herlig andreplass kommer kremosten Creamy Smooth. Denne har jeg pratet om tidligere, og denne her går jeg aldri lei av. Den smaker nydelig, og passer like bra på brødskiven som på kjeksene, og er også deilig under vegansk «kjøttpålegg» , eller toppet med soltørket tomat.

Jeg kjøper begge deler på Meny Rignes Park – her er det veganske utvalget definitivt best, og jeg elsker å gå og handle her når vi skal fylle opp kjøleskapet med det lille ekstra.

Så… Trenger du noe nytt og yummy å bruke som pålegg, vet du hva du bør sjekke ut.

Nyt resten av denne solfylte dagen, snupper. Jeg har tatt med meg macen ut i loungen, og skal nå gå i gang med dagens andre blogginnlegg. Jeg er sint og har noe på hjertet, som jeg bare få ut av systemet.

Love Love