Annonse

VERDENS BESTE VEGANSKE SMOOTHIE BOWL

Heisann hoppsann, fininger ♥

Herlighet som jeg har gledet meg til å skrive dette innlegget – tidligere i dag var jeg nemlig på Meny for å kjøpe friske bær og diverse, slik at jeg kunne prøve meg på en sånn smoothie bowl som ser så innmari digg ut. Jeg var sjukt spent på resultatet, som ble langt bedre enn jeg hadde forventet – dette her må dere bare smake. NAM, sier jeg bare, og når noe smaker såpass godt som det her, som i tillegg er både vegansk, supersunt og proppet med viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, blir man rett og slett bare glad langt inn i hjertekroken. Her gjør man altså både miljøet, dyrene og ikke minst helsen en stor tjeneste, og det føles innmari bra!

I dag har jeg altså fått i meg både A-og C-vitaminer gjennom Gojibær, E-vitamin, kalium, kalsium, magnesium og B1 gjennom Acaibærpulver, og sist men ikke minst K-vitamin, B12, B5 og jod, gjennom organisk Spirulina. (Disse tre produktene har jeg fått tilsendt i gave, men innlegget skriver jeg på eget initiativ – bare sånn om noen skulle lure på om dette var annonse)

I tillegg valgte jeg å tilsette litt cashewnøtter, gresskarkjerner og solsikkekjerner for å få proteiner og fiber, så her er det altså ikke tvil om at noe så enkelt som en smoothie bowl, kan være ekstremt bra for deg. Nå skal jeg seriøst bli en racer på smoothie bowls, haha – det er jo SÅ enkelt å få i seg en haug av viktige næringsstoffer – hurra!

OPPSKRIFT: VERDENS BESTE OG SUNNESTE VEGANSKE SMOOTHIE BOWL

DU TRENGER:

Smoothie: 1 ts Acaibærpulver 1 ts Spirulinapulver • 1 dl mandelmelk • En god håndfull ferske eller frosne bær/frukt (jeg brukte banan, ananas, jordbær og blåbær)

Topping: En håndfull Gojibær • Friske blåbær og bringebær • 1 kiwi skåret opp i tynne skiver • En håndfull cashewnøtter, gresskarkjerner og solsikkekjerner • 1 ss kokosmasse • 1 ss granateplekjerner

DETTE GJØR DU:

1. Kjør mandelmelk, frosne bær, acai- og spirulinapulver i en blender.

2. Hell blandingen i en skål, og dryss over toppingen. Denne kan enkelt endres om du skulle ha lyst på noe helt annet.

3. Voilá! Nyyyt med god samvittighet.

Pssst! Kom gjerne med forslag til andre gode ingredienser eller topping til slike bowls som dette – all inspo og tips tas imot med slengkyss og en stor takk!

Det ser ganske digg ut, gjør det ikke vel? Håper det smaker ♥

Nå skal jeg gå i gang med fredagsvasken, og deretter blir det rødvin med mannen, Prison Break, en deilig middag, og en god armkrok. Perfekt fredag, med andre ord!

Hva står på planen i dag, fininger?

Annonse