Annonse

VERDENS MEST SETTE…

Herregud! Aldri før i hele mitt liv, har jeg gledet meg SÅ mye til å se en film som nå. Altså, jeg gråter når jeg ser denne traileren, og kan se den om og om igjen uten at frysningene stopper opp. Fra begynnelse til slutt sitter jeg med gåsehud og blanke øyne, og vi er tydeligvis flere som gleder oss, da dette faktisk er verdens mest sette trailer.

Jeg måtte dele teaser-traileren, og nå må jeg dele denne her også. Dere har nok alle sett den, men traileren hører uten tvil hjemme her på bloggen. JEG GLEDER MEG SÅ MYE AT DET GJØR VONDT.

Å være såpass bergtatt av en film jeg enda ikke har sett, er for meg helt nytt. Jeg har faktisk aldri vært spesielt filminteressert, men nå – for første gang i mitt liv, skjønner jeg liksom hvordan folk har det som har en brennende interesse for nettopp film. Jeg tenker på de som sov i telt for å sikre seg plass på premieren av Ringenes Herre… Jeg kunne ikke forstå hva som foregikk oppi topplokket til alle de gærningene som fløy rundt med kappe og en ring på en snor, men nå er jeg søren meg i stand til å være like crazy, for å sikre meg premierebilletter til Beauty and The Beast, haha. Jeg stiller lett opp i en gul ballkjole, ass – med Dennis på slep utkledd som udyret! Nå ler jeg høyt.

Er det noen av dere som er like giret som meg eller? Please si ja!

Annonse