VERO MODA WANTIES

Hei igjen fininger. 

Jeg tenke bare å gi dere en aldri så liten heads up, for disse superfreshe stylesene er nemlig på vei ut i de aller fleste Vero Moda butikker as we speak. Denim kombinert med tiger, animal print og oransje toner er ikke annet enn helt rått, så nå gjelder det å være på ekstra utkikk, neste gang dere er på shopping. Just sayin’!

Vero Moda finner dere forresten på facebook HER, for de som ønsker jevnlige og festlige oppdateringer. 

Jeg ligger nå strak ut på sofaen nå, og manner meg opp til å henge opp en klesvask. Altså unnskyld meg, men hvor sinnyskt kjedelig er det ikke å henge opp sokker? Det er så GØRR kjedelig, og et prosjekt som aldri tar slutt. De tyve parene føles liksom som en million, og man mister jo all livsgnist av å stå sånn med klesvasken. Tørketrommel neste, sier jeg bare!

Hvordan har mandagen vært så langt da, skjønninger? ♥