Annonse

@ VERO MODA’S SHOWROOM

God ettermiddag, vakre mennesker ♥

Først og fremst må jeg bare beklage for at videobloggen med svarene på spørsmålsrunden ikke kom ut i går… Jeg vil egentlig ikke gå inn i deltalj på hvorfor den ikke kom ut, rett og slett fordi det gjør meg så sinnsykt forbanna at jeg holder på å gå fra forstanden… Dere kan vel alle regne dere ut til at det har med fittefaensføkkahat-iMovie, ikke sant? FINT! Da sier vi det, og jeg lover å gjøre et nytt forsøk i dag. Pokker!!

Men fra hat til elsk… Vero Moda! Jeg var innom showrommet deres hos Bestseller tidligere i dag, og fikk ta en titt på kommende kolleksjoner. Herreguuuud så mye fint, og i dag lanseres forresten det nye up-and-coming merket, Noisy May, som er til å dø for. Sjekk ut den råkule videoen HER, for å se hva dere har å glede dere til fremover. LOVE IT!

Men dere? Vi må ha en konkurranse, og jeg har i samarbeid med de herlige jentene på PR og Vero Moda blitt enige om å kjøre i gang tidenes feteste konkurranse… Er dere giret?? Det er jeg, for dere kan nemlig vinne en shoppingdag sammen med meg i deres nærmeste Vero Moda butikk, samt et fantastisk gavekort fra nettopp Vero Moda til en verdi av hele 5000 NOK!!! WUUUUHUUUUUU! Gøy eller? 

Jeg gleder meg som pokker til å kåre en vinner, til å være med en av dere på shopping, og vinneren annonseres på Facebooksiden min HER og Vero Moda sin Facebookside HER, SØNDAG 14.APRIL. 

Alt dere trenger å gjøre for å delta er å skrive inn postnummeret deres i kommentarfeltet på DENNE Facebooksiden, og i tillegg legge igjen en e-post her på bloggen. Her er det absolutt ingen aldersgrense, alle kan delta, og hvor du bor i Norge spiller ingen rolle. Jeg tar med meg gavekortet og kommer dit DU befinner deg. Jiiiiiiiippiiiiiiiiiii! 

Lykke til da folkens! Nå løper jeg videre til direktesending på P3. Følg med på «Verdens rikeste land» fra klokken 15:00 og utover, så hører dere meg skravle om blogging og annet moro. 

SMASK ♥

Annonse