Annonse

VERPESJUK! I HVERT FALL NESTEN…

Heia, deilige mennesker!

Har dere det fint? 

Vi nyter livet til det fulle, det er det ingen tvil om, og i går var det duket for den årlige lunsjen ved strandpromenaden, hvor hele familien og venner møtes for en matbit og altfor mange drinks. De som har fulgt meg en stund, har fått med seg at min fine venninne, Tonje, alltid ferierer her med mannen og sine søstre med følge. Det er alltid så koselig å møtes her i SYDEN, og i år var det litt ekstra stas siden lille Linnea har kommet til verden siden sist. 

Jeg ble sjarmert i senk av den lille hjerteknuseren, det så dere kanskje på Snapchat i går, og jeg ble jo helt verpesjuk der jeg satt og holdt på den lille.. I hvert fall nesten, haha. Bilder av prinsessen kommer i dette innlegget litt senere i dag, så sant jeg får godkjenning av den nybakte mammaen ♥

Man kan trygt si at denne lunsjen var litt roligere i år enn i fjor, og vi koste oss hvert sekund!

Min stebror, Christian, og jeg fortsatte festen på minigolfen, hvor han slo meg langt ned i sandalene. Jeg ledet en stund, men Budwiseren hjalp ikke akkurat på konsentrasjonen og retningssansen, noe den derimot gjorde for Christian. Pokker ta altså! Jeg liker ikke han lenger, haha. Hilsen en sjukt dårlig taper!

Og dere? SE de fine foreldrene våre under her da!? Mamma og Jon, ass ♥

Pineapple Tee fra StyleConnection HER // Boyfriend Denim Shorts fre StyleConnection HER

Nå blir det frokost på balkongen, før jeg skal blåse opp alle pool-rekvisitaene mine, for jaddaaaa – de kom i posten, i hvert fall mesteparten av de jeg hadde bestillt!! HURRAAAAAAA, nå blir det bassengmoro og fotosjuuuuut, haha. 

Hva skal dere i dag, fininger?

LØØØV

Annonse