Annonse

DU VET DU ER VOKSEN NÅR…VOL.2

Hallaisen alle sammen, god søndag ♥

Her er formen veldig bra – jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en skikkelig hangover, for her har jeg tydeligvis byttet ut fest og moro, med noe helt annet…

Folkens? I går brukte jeg lørdagskvelden på å LUKE! Skjønner dere hvor jeg er på vei, eller? Jeg kombinerte aktiviteten med et par Corona, sånn for å ikke føle meg så fryktelig gammel, haha. Luking, liksom… Det er bare jo sånn som voksne folk gjør!

Jeg glemmer aldri hvor teit jeg synes det var at mormor var så opptatt av å luke bort ugress. Jeg kunne ikke fatte og begripe hvorfor hun skulle bruke så innmari lang tid på å luke bort både løvetann og annet grønt, som trengte seg opp gjennom grusen og steinene, men nå har jeg kommet dit at jeg forstår henne. Vi er helt på bølgelengde, for å si det sånn, for nå finnes det ikke noe mer naturlig og viktig enn å luke bort ugress, haha.

Samtidig må jeg jo innrømme at det er noe ganske fint og avslappende ved å rydde i hagen, og ingenting er kjekkere enn en tur på Plantasjen, etterfulgt av full ryddesjau på uteplassen og planting av vakre blomster – nå blir det så fint! Og fint må det være når våren har meldt sin ankomst ♥

Jeg skal vise dere flere bilder når jeg er ferdig der ute – jeg har nemlig noen litt større planer på gang som innebærer graffiti, men det innebærer også en tillatelse fra styret i sameiet. Jeg krysser fingrene for at de er like begeistret for planene mine som meg, juuuhuuuu!

Hva står på planen i dag, skjønninger? Her i Oslo skinner solen, så det betyr en søndagsstroll på Løkka, og en etterlengtet date med Stine og Jax – herregud som jeg gleder meg ♥

Sees senere!

Annonse