Annonse

VG HELG OG BYENS RÅESTE HOTELLROM

//Annonse: Sponset overnatting

God morgen er nok litt for sent å si, men dagen har så vidt startet for vår del. I går var vi på fest, og kvelden kunne ikke blitt bedre. Det ble intimkonsert på Stratos med Cezinando og CLMD – jentene var med, latteren satt løst, og det tok ikke lange tiden før vi alle sammen stod i en dansende klase på dansegulvet – helt rått. Jeg møtte så mange fantastiske mennesker – mange som hadde fått med seg saken i VG, og som hadde så fine ting å si. Som jeg nevnte i går, så er jeg altså evig takknemlig for all feedback det siste døgnet.

Vi våknet opp på byens mest rocka hotellrom! I går bestemte vi oss nemlig for å ta’an helt ut, og takket være Comfort Grand Central, kunne vi glede oss over en ekstra stor og deilig seng, og noen omgivelser utenom det vanlige. Da vi åpnet døren til dette unike rommet ble vi like satt ut og giret begge to – dette her er helt rått! Jeg elsker det unike og litt rare, og her på Grand Central finnes flere spesielle rom som dette. Love it!

Det ble VG Helg og en kopp kaffe fra Narvesen til frokost. Det å se seg selv på trykk er helt rart. Og det er ikke bare et bittelite bilde akkurat. Vi snakker 6 sider med tekst og bilder, og i dag ble det hele liksom enda mer virkelig. Jeg ser frem til å sette meg ned foran kamera i ettermiddag, og fortelle mer… Intervjuet varte i nesten fire timer, og det er så mye som ikke fikk plass i saken. 50.000 tegn skulle kortes ned til 11.000, så det sier jo litt om hvor mye som ikke har kommet på trykk. Jeg har så mye mer å dele, og nå er tiden omsider inne. Jeg er klar!

Solen skinner fra skyfri himmel, og nå skal vi sette oss ut i solen her nede ved Østbanehallen, for å få i oss en superdigg lunsj. Kanskje en deilig pastarett på Olivia? Det er jo så mye godt å velge mellom her nede!

Hvordan har helgen behandlet dere så langt, skjønne venner? Har dere det bra?

Annonse