Annonse

VG HELG – TIL SENGS MED…

Hurra for lørdag – en skikkelig deilig en, skal jeg fortelle dere.

Dette er faktisk den første lørdagen jeg har fri siden jeg åpnet butikken i oktober, sett bort ifra helgen vår i Praha. Det er likevel noe annet og litt ekstra deilig når man er hjemme, og det å kunne sove helt til jeg våknet av meg selv, og ha god tid til å nyte en kopp kaffe og avisen på sengen, gjorde skikkelig godt. Ekstra godt er det når jeg vet at flinke Lisa styrer skuten i Thorvald Meyers Gate, og at sjappa blir tatt skikkelig hånd om selv om jeg ikke er der.

Apropos avisen… Husker dere at jeg for et par uker siden, fortalte at jeg hadde hatt VG på besøk? Til sengs med-reportasjen er nå på trykk, og dere finner den i dagens avis.

Klokken er allerede tre på ettermiddagen, men Dennis og jeg ble ikke ferdig med frokosten før nå. Her snakker vi en skikkelig lazy lørdag med andre ord, og vi tar livet helt med ro. På TV’n snurrer fotballkamp til Dennis’ store glede, og for min del er det blogg som gjelder, før jeg skal gå løs på tidenes ryddeprosjekt. Det ser ikke ut her i heimen (som vanlig), og jeg skal bruke denne ettermiddagen både godt og effektivt.

Måtte dere få en nydelig dag, fininger ♥ Sees senere!

Annonse