Annonse

VI ER ET RESULTAT AV VALGENE VI GJØR

Annonse: Nespresso

Visste du at kaffekapsler kan kan bli til en sykkel, om de gjenvinnes? Hvor kult er ikke det? Nespresso samarbeider med den svenske sykkelprodusenten Velosophy, som har laget sykkel av nettopp brukte kaffekapsler. 300 kapsler inngår i stammen, så det er bare til å drikke kaffe, folkens!

Jeg visste faktisk ikke at kaffekapsler kunne gjenvinnes i det uendelige, og det er jo helt rått at jeg – ved å drikke det jeg liker aller best, og som jeg ikke klarer meg uten – kan bidra til å skape nye produkter… For det er jo nesten så enkelt… Og det eneste som kreves av meg, er at jeg ikke kaster kaffekapslene i søpla (eller bosset, som vi sier i Bergen), men i en lekker beholder som følger med LIVETS kaffemaskin, nemlig Nespresso VERTUO.

Når beholderen er full heller man kapslene over i gjenvinningsposen, og så tar man den med seg til nærmeste Nespresso-butikk, til gjenbruksstasjoner, eller til Posten/post i butikk. For min del betyr dette at jeg kan levere posen på vår nærbutikk, og med tanke på hvor mye kaffe som går ned på høykant etter at jeg fikk VERTUO i hus, ser jeg for meg at det blir innlevert en del grønne gjenvinningsposer i tiden fremover, haha. På dager hvor jeg ikke rekker innom butikken, kan jeg forresten hooke fatt i postbudet, og levere posen til ham, så det å gjenvinne har vel aldri vært enklere!

Jeg har sverget til Nespresso i flere år, og det var min kjære venninne Setare, som først introduserte meg for kaffen. Hun jobbet nemlig på Nespresso den gangen, og jeg var solgt etter første kopp. Det jeg derimot syntes var litt kjipt, var at kapselene var så små. Jeg følte liksom ikke at jeg fikk laget meg en stor nok kaffekopp, og for en kaffeelsker som meg, så må det være litt størrelse på koppen… I hvert fall den som skal kickstarte en travel dag. Og den store kaffekoppen som jeg har lengtet etter, sørger VERTUO for at jeg får hver eneste morgen.

Med VERTUO-maskin kan man velge mellom tre ulike kapselstørrelser og hele fem ulike koppestørrelser.  Det betyr at jeg får den store koppen som jeg er så innmari glad i, som kommer i mange deilige varianter… Men det aller beste, er de tre nye lanseringene i serien REVIVING ORIGINS, som er kaffe produsert i områder som har vært preget av konflikt og økonomiske utfordringer. Tenk å kunne bidra til noe positivt, «bare» ved valg av kaffe- og maskin? ♥

Jeg er så stolt om dagen, og det er ikke så rart… Det føles innmari godt å samarbeide med merkevarer som tar ansvar, og som prøver å gjøre verden til et litt bedre sted. Og det er rett og slett en stor ære å få være blant profilene disse merkevarene ønsker å assosieres med. Det betyr at jeg har gjort noe riktig på veien ♥


Nå skal jeg fortsette søndagshyggen med kaffekoppen min… I dag drikker jeg Vertuo Caramel Cookie, og OMG, sier jeg bare… Her snakker vi mums på høyt plan! Og Setare er faktisk helt enig… Hun har nemlig vært på sleepover, og gjett om vi jentene har kost oss sammen dette døgnet. Kun oss to. Og Falk, selvfølgelig. Akkurat hva vi trengte nå ♥

Les mer om det geniale Nespresso sine bærekraftstiltak her!

Kjærleik

Annonse