VI ER HELDIGE!

Den følelsen når du åpner postkassen, og det blant kjipe regninger ligger noen pakker fra verdens skjønneste lesere, som har laget noe til mini. Hvor heldig er ikke vi, liksom?

Her forleden åpnet jeg to pakker. I den ene lå den skjønneste strikkebuksen med tilhørende tøfler. Hjemmestrikk! Noe så sjarmerende. I den andre pakken lå hjemmelagete putetrekk med MARVEL-print. Gjett om jeg ble både rørt, glad og overrasket. Tenk at noen faktisk har tatt seg tid til å sette seg ned med både strikkepinner og symaskin, for å lage dette til den lille i magen? Jeg får seriøst tårer i øynene.

Gjett om jeg gleder meg til å kle mini opp i både bukse og tøfler, når han blir stor nok. Han kommer til å bli så fin! Og så blir det skikkelig stas å få på plass pynteputene i stolen på barnerommet – de passer jo perfekt inn! Åh – jeg har seriøst verdens beste lesere. Ikke bare fordi noen ønsker å lage noe til babyen som kommer, men fordi det er så mange som engasjerer seg. Som er så tilstede, som sender oss meldinger, legger igjen kommentarer, og som bare er her. Jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen ♥

Det har mildt sagt vært et kaotisk døgn dette her, og jeg har enda ikke rukket å gå igjennom alle meldingene i innboksen. Verken Instagram eller Facebook har stått stille – ei heller kommentarfeltet her på bloggen. Det koker! Noen er enig. Andre er uenig. Noen er forbanna. Andre er takknemlige. Og sånn vil det jo alltid være. Jeg synes det er topp med ulike meninger og saklige tilbakemeldinger, og takker dere alle for at dere har tatt dere tid til å legge igjen kommentar. Mer om alt dette senere – nå skal jeg komme meg ut av joggebuksen, og gjøre meg klar til lørdagsdate med Setare. Det blir så kos ♥

Ønsker dere alle en helt fantastisk lørdag. Måtte den bli fin!