Annonse

VI ER HELDIGE!

Annonse: Sponset opphold

Nå sitter vi på Flesland og venter på boarding. Flyet er en halvtime forsinket, og jeg regner med det er på grunn av enda mer snø i hovedstaden å gjøre… Snø, snø, atter snø. Vil det ingen ende ta? Nedbør, ass, haha. Regnet er tilbake i Bergen, men likevel kjenner jeg at det ikke hadde gjort noe å være her noen dager til.

Vi har hatt et vidunderlig opphold, og vi har virkelig kost oss ekstra mye takket være den nydelige gjengen på det splitter nye, og rålekre Hotel Norge. Heldige oss som fikk lov til til å bo her denne gangen – vi er så takknemlige! Hotel Norge er jo et ikonisk i Bergen, og etter den massive renoveringen, har hotellet nå nådd nye høyder. Det er så fresht atte hjelp! Vi ble i hvert fall blown away ♥

Åh, er det ikke lekkert her? Og jeg skal love dere at det var magisk å våkne opp til soloppgang og utsikt mot Ulriken og Lille Lungårdsvannet. Fine byen! Kvelden i går ble avsluttet i badekaret, og jeg som egentlig ikke er fan av badekar, ble faktisk liggende i nesten en time. Det var så utrolig avslappende å ligge der med dempet belysning og en kopp te. Uten tvil en perfekt avslutning på et perfekt opphold!

Nå er boardningen i gang, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag. Sees i Oslo, fininger ♥

Annonse