VI FANT JULEN I KRISTIANSAND

Snøen forsvant raskt her på det glade Sørlandet, men det skal mer til enn som så for at julestemningen skal forsvinne. Jeg har skjønt at julestemning ikke bare er noe man venter på at skal komme, men noe man faktisk må skape selv – det har vi uten tvil gjort her i Kristiansand!

Belinda tar så godt vare på meg, og har disket opp med deilig frokost akkompagnert av kakao med kanel og marshmallows i to dager nå! I tillegg sørger hun for at julejazzen spilles hele dagen, så jeg kan trygt si at jeg stortrives på Hotell Jakobsen, haha 

•          •          •          •          •          •

I går fant vi julen her i Kristiansand, og den fant vi på Hageland! Jeg trodde faktisk ikke at det var noe som kunne toppe den vanvittige julebutikken i Spania, men så feil kan man altså ta. Her var det så mye jul at det nesten ble for mye, men selvfølgelig bare nesten! Det kan faktisk ikke bli for mye jul, ikke sant? Jeg ble helt rørt der vi vandret rundt i juleland, og på toppen av ønskelisten står hele den gigantiske julebyen som jeg la ut på instastory (@kristingjelsvik) . Tenk å ha plass til noe sånt hjemme? Hallo, julestemning, liksom!

•          •          •          •          •          •

Belinda fikk fylt opp bilen sin med godsaker, og for min del var det bare så himla stas å få lov til å være med.. Deilig å shoppe med andre – til andre – for andres penger, haha. Jeg holdt på å miste det fullstendig selv, men heldigvis har jeg en knøttliten koffert og kun håndbagasje! Det ble faktisk redningen i går, for ellers hadde jeg nok gått på en aldri så liten julesmell. Dennis hadde seriøst klikket på meg om jeg hadde kommet hjem med mer pynt, haha.

I kveld reiser jeg tilbake til Oslo, og kjenner allerede at jeg gruer meg ihjel til å ta farvel med den fine, fantastiske venninnen min! Det er helt katastrofe at vi bor i forskjellige byer, men heldigvis er det umulig å splitte oss to, uansett hvor stor avstanden er mellom oss. Kanskje vi en vakker dag kan bo i samme by? Det hadde virkelig vært noe!

Før hjemreise skal vi innom Spiren for å spise vegansk julemat, så nå håper jeg det er mulig å oppdrive noen vegisterkaker, NAM! Det er faktisk noe av det beste jeg får 

Håper dere har en vidunderlig torsdag!