VI GIR OSS ALDRI!

God kveld i lørdagsstuen ♥ Vi nyter en rolig avslutning på en fantastisk dag, og har fått tilbake varmen i kroppen etter noen gode timer foran Stortinget. I dag har det jo vært fakkeltog mot pels, og fy søren så fantastisk det var å se så mange flotte folk engasjere seg.

Jeg fikk dessverre ikke gått i toget selv, da jeg måtte gjøre meg klar til å lede arrangementet foran Stortinget, men heldigvis fikk jeg stått og sett på toget som vandret nedover Karl Johan. Jeg ble så rørt – like rørt som i fjor – men nå klarte jeg ikke å holde tilbake tårene. Å høre dere rope med fakler og bannere i hendene var rett og slett helt magisk, og det var ikke et eneste hår på kroppen som ikke reiste seg! Tenk at så mange står sammen og kjemper samme sak – det er helt rått å være vitne til!

Dennis var med meg i dag, og har sørget for å filme store deler av både tog og arrangement. Vi legger denne ut i morgen, men om du ikke fikk deltatt i dag, kan du se hele live-sendingen til NOAH HER.

Som jeg sa i appellen min i dag; «Jeg blir så glad over å se at så mange engasjerer seg – alle med ett mål; nemlig å vise politikerne at vi aldri vil gi oss før burene er tomme. Samtidig blir jeg litt trist… Trist fordi vi fremdeles må demonstrere mot grov dyremishandling. I 2018 finnes det ikke en eneste god unnskyldning for å bruke ekte pels, ikke ÈN, annet enn ens egen forfengelighet.»

At vi nå får på plass et pelsforbud er til å rope høyt hurra for, men at det skal ta 7 år å avvikle næringen er ikke holdbart. 7 år er altfor lenge for uskyldige dyr i små, trange nettingbur. Vi gir oss ikke før burene er tomme!

Klar, nervøs og giret!

Stille før «stormen»

Fakkeltoget på vei nedover Karl Johan

Fakkeltoget ankommer Stortinget

Klar for å være konferansier og til å holde appell

«Det du ikke vet, har de vondt av»

Jeg vil enda en gang benytte anledningen til å takke NOAH for tilliten, og for at jeg fikk dette ærefulle oppdraget! Og takk til alle dere som taler pelsdyrenes sak, og som stilte opp i dagens fakkeltog. Sammen gjør vi en forskjell ♥

Nyt lørdagskvelden, fine mennesker!