VI KLARTE IKKE Å HOLDE OSS UNNA…

Og vipps så var vi 6 dager inn i november… Nå er det faktisk ikke lenge til jul, og jeg gleder meg så inn i hampen til å tørke støv av julepynt, juleby, julekos og julegøy. I år skal jeg sørge for å gjøre meg ferdig med så mye som mulig før desember, sånn at jeg kan bruke årets koseligste måned på å nyte sammen med den fine, lille familien min. Jeg ønsker jo ikke at Falk skal oppleve julen som stressende, og jeg tror på at fine minner som skapes allerede i såpass ung alder, vil bety noe senere. Selv om han ikke kommer til å huske noe som helst, haha.

Når jeg nå titter ut av vinduet er det ikke mye som minner om fargerik høst. Alle de gule bladene på det store bjørketreet som står utenfor i bakgården er nesten helt borte, og hvis vi skal tro på værmeldingen, kommer snøen allerede på fredag. Er det litt rart å si at jeg gleder meg? Jeg bobler jo nesten over av julestemning!

På telefonen fant jeg noen snaps fra vår lille cafétur forrige uke, som jeg tenkte å dele med dere. Da Joanna var her for å vaske, benyttet vi anledningen til å dra ut for å spise lunsj, og vi endte selvfølgelig opp på Funky Fresh, hah. Sjokkerende, ikke sant? *Kremt, kremt* . De er helt på suppe, og siden suppe smaker ekstra godt på kalde dager, klarte vi ikke å holde oss unna. Gulrotsuppe stod på menyen, og gjett om den var god. Med brød og vegansk aioli til… Mums!

Jeg har jo faktisk store planer om å bli en skikkelig suppedronning nå i vinter, så fremover skal jeg love dere flere deilige oppskrifter på supper som varmer ♥ Få ting er bedre etter en dag ute i kulden!

Noen som gleder seg til jul, forresten?