Annonse

VI MÅTTE BARE…

//Lokal tid: 00.05

Hehehe, hallaisen fra Las Vegas ♥

Altså, vi er og blir litt rare, Dennis og jeg. Vi er jo som dere vet stor fan av Las Vegas, og elsker denne destinasjonen så høyt at vi ikke klarer å være fire timer unna, uten å ta turen innom. En liiiten tur er alltid på sin plass – vi koser oss jo noe så vanvittig her i den sprudlende og elektriske byen midt i ørkenen, og et par dager her gjorde liksom hele denne ferien komplett.

Forrige gang vi var her fikk vi virkelig sansen for Downtown, og også denne gangen er det her vi for det meste har oppholdt oss. I morgen bytter vi hotell til et som ligger på The Strip, og den lille svippturen innom Vegas, avsluttes med show, samt date night på vår favorittrestaurant – helt perfekt!

Vi har fått litt sol på kroppen også, men siden vi er like lite tålmodig begge to når det kommer til soling, valgte vi å bytte solsenger ut med barstoler, da vi la ut på en aldri så liten pubcrawl her i Downtown. Det ble jaggu noen bilder på veien også, så nå tenkte jeg å dele et deilig bildedryss med dere. Denne byen er så spesiell og deilig, og et sted vi kommer tilbake til år etter år!


De gale har det godt, si! Og hjelpes så godt vi har det… Dessverre fyker jo bare ferien forbi, og hjemreise nærmer seg skremmende fort. Derfor skal vi virkelig bare nyte den siste delen av ferien til det fulle, og være 100% tilstede der det skjer.

Jeg regner med at dere har det helt vidunderlig der hjemme – solen skinner i Oslo, i hvert fall, og det er godt å se at det er full sommer og kjempestemning. Hvis været holder seg blir det mye utendørs hygge når vi er tilbake, og kanskje en grillfest eller tre, i den trivelige hagen vår…

Nyt fredagen, fininger – måtte den behandle dere bra ♥  Nå er det natta for oss her i USA!

Annonse