Annonse

VI NÅR UT, SELV OM MEDIE-NORGE GIR FAEN!

Jeg er helt målløs… Responsen på videoen min har vært overveldende, og det er så ufattelig godt å se at vi er flere som ønsker å kjempe denne kampen. At vi er flere som har fått nok, og at vi er flere som ønsker å sette foten ned. Samtidig er det så vondt å se at så mange av dere har fått selvbildet sitt ødelagt, men så ufattelig fint når dere sier at dette hjelper – at det føles bedre når vi hever stemmen, og skriker høyt. Vi skal IKKE la oss knekke. Vi skal ikke la oss bikke under for presset. Ikke nå, ikke i morgen, og ikke i fremtiden!

Kjære dere, hvor skal jeg begynne… Tusen takk!

Tusen takk for et vanvittig engasjement. I går brukte jeg ettermiddagen og kvelden på å lese gjennom alle kommentarer. Over 200 her på bloggen, hundrevis på Facebook, hundrevis på Snapchat og nesten 200 på YouTube. Videoen er delt over 200 ganger, den har nådd ut 160.000 mennesker, den er så langt sett av snart 20.000 fantastiske mennesker, og tallet fortsetter å stige. Vi har gjort noe stort, folkens, og med hjelp av deres engasjement når vi ut. Sammen blir vi hørt, på tross av at media ikke kunne brydd seg mindre om at vi prøver å ta et viktig oppgjør. De vil ikke høre, de nekter å bidra til en endring for å gjøre samfunnet til et bedre sted, og vi vet jo alle hvorfor, ikke sant? Det handler om penger og klikkvennlige overskrifter, og som vi vet selger kjendisenes kjærlighetsliv, sex, operasjoner og skandaler langt bedre enn dette her. Let’s face it, vi kommer aldri til å få drahjelp av medie-Norge, men det gir vi en god, feit faen i. Dette her klarer vi sjæl!

Vit at DU gjør en forskjell… Du som leser dette, du som har kommentert, du som har likt eller delt videre… VI kjemper sammen, kjære venner, og det føles så innmari godt å ha dere med på laget. Takk!

Mer om alt dette senere, nå må jeg nemlig pakke de siste tingene, og så setter vi kursen mot Gardermoen og Praha. Dette kommer til å bli en ufattelig herlig helg – gleder meg max!

Elsker dere, verdens beste lesere. Sammen er vi dynamitt!

Annonse