Annonse

VI PUSSER OPP!

Jeg elsker å dulle i heimen – og jeg elsker å forandre, putle på med småprosjekter, og gjøre enkle grep for å skape nye uttrykk. Vi har jo i lang tid snakket om at vi ønsker å få en gjennomført bohemsk stil her hjemme – eller i hvert fall, et hjem med bohemsk touch. På torsdag tok vi en impulsiv avgjørelse om å gjøre noen større endringer her hjemme… Det stygge panelet på kjøkkenet bak vasken måtte bort, og vi har gått til innkjøp av de nydeligste flisene, som kom på plass i går. Fredagskvelden gikk med andre ord med til fuging og vask, i tillegg til maling av en liten vegg på kjøkkenet. Det blir så fint!

Kjøkkenet vårt er så stusselig! Øverst på ønskelisten står nytt kjøkken, men det er jo en kostbar affære vi ikke kan ta oss råd til akkurat nå. Heldigvis er det ikke mye som skal til for å få et annet uttrykk, og for å gjøre et kjøkken man er skikkelig lei av, til et kjøkken man trives med. Nå bytter vi ut håndtakene på kjøkkenet – faktisk så lager jeg de nye håndtakene selv. Og vet dere hva? Det blir helt rått! Jeg vurderer også å male den grusomme viften med tavlemaling… Hva tror dere om det? Benkeplaten skal pusses ned, slik at vi får frem den orginale fargen. Det blir mye finere!

Sengegavlen skal trekkes om… Igjen… Haha! Men det er jo en så enkel og kjekk måte å skape nytt liv til soverommet. Billig er det også! Gleder meg masse til å vise dere.

Nyt lørdagen, skjønne venner. Her er det bare til å henge i!

Annonse