Annonse

VI SELGER HELE GARDEROBEN!

Happy tirsdag, godtfolk ♥ Jeg håper været er like fint der du befinner deg, som det er her i hovedstaden, og så håper jeg du har hatt en vidunderlig dag så langt!

Jeg er på plass i butikken, og har i dag mekket ihop et event som finner sted førstkommende søndag. Det var nemlig stemning for et realt garderobesalg, så da er det jo bare til å svinge seg rundt, og rydde ut av klesskapet. Vi har altfor mye, Dennis og jeg, og det er på høy tid å få en oversikt, rydde og organisere. Det er jo også så mye mer miljøvennlig å kjøpe brukt, og jeg blir bare mer og mer bevisst for hver dag som går, på hvor skadelig heavy shopping er for miljøet vårt.

Jeg blir rett og slett helt dårlig av å se hvor mange i bloggverden som stadig vekk reklamerer for et overforbruk av en annen verden – et hyppig overforbruk som genererer penger i kassen ved hjelp av affiliateslinks  til klær fra Nelly og Shein i annethvert blogginnlegg. Jeg har jo prøvd med StyleConnection, å i hvert fall garantere et etisk produsert klesmerke på det norske markedet, men også jeg har jo bidratt til at enda flere klær produseres! Vi kan selvsagt ikke slutte å gå med klær – det er ikke det jeg sier… Selvfølgelig skal vi unne oss noen nyheter innimellom, men vi kan bli mer bevisst, ikke shoppe som gæringer, og i tillegg finne brukte skatter på vintage-butikker, Fretex og via diverse apper som bl.a Tise.

Vi må heller ikke glemme at det er helt innafor å bruke samme plagg flere ganger – det virker jo nesten som at enkelte har helt panikk for å bli sett i samme kjole to lørdager på rad, og det der MÅ ta slutt. Det er selvfølgelig ikke nødvendig å kjøpe nytt antrekk til hver eneste fest!

Så… På søndag selger vi altså mer eller mindre hele garderoben vår til snille priser, og utsalget foregår her i sjappa i Thorvald Meyers Gate 85 på Grünerløkka. Her får dere også muligheten til å handle min egen kolleksjon, som snart forsvinner fra markedet for godt. Eventet finner dere HER, og jeg vil helt frem til søndag bjuda på noen smakebiter av hva vi kommer til å legge ut for salg på søndag ♥

Annonse