Annonse

VI SELGER VÅRT FANTASTISKE TOWN HOUSE

Sånn… Da var det på høy tid å si skikkelig «godt nytt år» …. I går var det jo mest fokus på oppskriften, og ikke så mye på livet. Plutselig var vi i 2020 – tenk det, et nytt tiår er foran oss! Belinda fortalte meg da vi poddet i går, at jeg gikk gravid i forfjor, og jeg bare «whaaaaat?» . Er det ikke vilt å tenke på at Falk ble født i fjor, og at jeg ble gravid året før der? Akkurat i det øyeblikket skjønte jeg for alvor at tiden går så forbanna fort, så nå gjelder det å ta vare på alle de magiske øyeblikkene som oppstår hver eneste dag, og ta seg tid til å stoppe opp og nyte øyeblikket.

2020. For et fantastisk år dette skal bli, og jeg kunne ikke vært mer giret. Jeg elsker en ny start, og derfor var 1. januar – eller i dette tilfellet 6. januar, en viktig dato for min del. Det er tid for endring, og jeg kjenner at jeg allerede er på vei til å bli den personen jeg ønsker å være. Den personen som ikke utsetter til i morgen det jeg kan gjøre i dag, og som legger skippertakene på hyllen for godt. Jeg orker ikke lenger være hun som ikke kan få uanmeldt besøk, fordi huset ser ut som en svinesti. Jeg ønsker mer besøk… Jeg ønsker at venner og bekjente kan troppe opp på døren min for å si hei, og jeg ønsker å kunne ta dem imot med åpne armer og en varm kopp kaffe. Dette skal bli min nye hverdag.

Tenk hvordan vi hadde det før i tiden… Da vi bare troppet opp på døren til naboen eller til en i klassen, for så å spørre om vi kunne være sammen. Det var ikke nødvendig å avtale noe som helst i forkant, passet det fikk man komme inn. Hvis ikke, måtte man bare ta beina fatt og gå hjem igjen. For en herlig tid! Jeg ønsker å ta tilbake denne måten å leve på – at vi lever litt mer sammen, rett og slett.

Åh… Jeg har så mange mål for dette året. Oppnåelige mål, men som samtidig krever stø kurs og riktig fokus. Vårt største mål er å kjøpe hus, og uansett hvor trist det skal bli å selge denne vidunderlige perlen vi bor i nå, vil det å få enda større plass bli så utrolig deilig, men altså… Selge det nydelige byhuset vårt? Jeg kjenner jeg får litt vondt i magen av tanken, men så er det en tid for alt. 4 vidunderlige år har vi hatt her, og en haug av magiske minner har blitt skapt. Dette lille huset er alt pluss litt til. Kanskje du er interessert i verdens fineste town house på Løkka? Eller kanskje du kjenner noen som drømmer om å bo slik som dette? I så fall vet dere hva som venter, og i mellomtiden kan vår eiendomsmegler, Christopher Soltvedt kontaktes på c.k.soltvedt@nordvikbolig.no eller 414 74 762

Det er altså mye spennende som skjer om dagen, og i går tikket jaggu en skikkelig gladmail inn i innboksen, hvor både Dennis og jeg fikk beskjed om vi var semifinalister til Vixen Influencer Awards. Guri land så moro. Spesielt for Dennis, Andreas og Pappapodden. Jeg er så stolt av disse gutta at jeg sprekker. De har gjort en fantastisk jobb så langt, og fortjener denne nominasjonen så inderlig. Vi håper på seier, og gleder oss til 31. januar da vinnerne blir kåret. Hurra!

Ser dere forresten hvor lyst og lekkert det har blitt her hjemme? Jeg skal vise dere flere bilder etterhvert, men nå er det så fint her at det blir enda vanskeligere å flytte herfra. Vi har hatt en helsikens dugnad her hjemme i helgen, og fått ryddet og kastet og malt og vasket og ryddet litt til. Aldri før har vi hatt så god oversikt, og dere kan jo bare tro hvor magisk det er å starte året på denne måten. Hei, 2020 – vi samarbeider knallgodt så langt, og jeg elsker det!

Nå skal vi på IKEA for å kjøpe noen kleshengere og noen oppbevaringsbokser, og deretter fortsetter prosjekt gjøre-det-fint-i-heimen. Bare vent til dere får se walk-inn-garderoben. Omg det ser så lekkert ut!

Måtte dere alle få en vidunderlig dag, så snakkes vi snart igjen ♥

Love

Annonse