Annonse

VI STENGER HATET UTE!

Jeg har ikke ord for hvor fine dere er!

Dere er altså en gjeng med så flotte mennesker… Medmennesker! Dere har et virkelig et hjerte av gull ♥

Jeg var redd for at det skulle komme en del oppgulp i kommentarfeltet i går. Det er alltid noen som skal synse og sanse og skape kvalme om temaer de bare har bestemt seg for å ikke engasjere seg positivt for, men i går var det kun positive tibakemeldinger. Egentlig ikke overraskende, da jeg vet hvem leserne mine er, og da jeg vet hvilke flotte mennesker dere er.

Det var faktisk bare ÈN negativ og veldig kortfattet kommentar å lese i går, og en oppfølger med en forundring rundt hvorfor det var så lite som kun én negativ kommentar rundt dette. «Hæ?? Var det bare én person som var negativ?«. Såpass mye positivitet var visst svært merkverdig, men kjære Mann 58, det er faktisk mange positive, godhjertede mennesker der ute, og det føles så godt å være en av dem. Du burde prøve det en gang… 

I løpet av døgnet har flere av dere vippset over deres ulike bidrag. Noen vippser en hundrings, andre en tusenlapp, og noen et par kroner. Ingen beløp er for lave… ALLE monner drar, og det er så fantastisk å se at dere bidrar økonomisk. Takket være dere, kan bl.a klissvåte og kalde mennesker få varme sokker og tørre sko på beina, et skjerf rundt halsen og votter på hendene. Dette betyr mer enn man kan forstå. Jeg skal ta dere med hele reisen i form av bilder og film, slik at dere virkelig får et innblikk i hvor kritisk situasjonen er, men også at dere får se at deres bidrag betyr noe, og at nødhjelpen med 100% sikkerhet kommer frem. 

Jeg er litt overveldet i dag, og skal nå gå gjennom meldingene dere har sendt vedr. klær og ull, før jeg skal gjøre meg ferdig med ryddeøkten på kontoret. Et kontor jeg har gledet meg til å bruke, men som enda ikke har blitt tatt i bruk. Det ble litt for lett å gjøre det om til roterom, men det er det slutt på nå, haha. Bilder kommer litt senere, da jeg vet dere lurer på hvor en del av tingene er fra. 

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart ♥

Annonse