VI SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL!

God kveld i stuggu!

Mens den forbaska snøen fortsetter å lave ned utenfor, begynner duften av sjokoladekake å spre seg rundt her inne i stuen. Jeg skal være gjest i P3morgen i morgen tidlig, og jeg kan jo selvfølgelig ikke stille tomhendt! Så da tar jeg med meg verdens beste sjokoladekake, og starter morgendagen med sukkersjokk, haha. Tune inn på P3 i morgen like før klokken 8, for å høre en glad gjeng skravle i vei om livet.

Ellers har vi i dag lagt ut en ny snutt på kanalen vår, hvor vi svarer på spørsmål som har blitt stilt i kommentarfeltet under videoene våre den siste tiden. «Ukens spørsmål» blir en ny spalte på vår kanal, da vi ser at vi får en del spørsmål innenfor mange ulike temaer. Det er jo så mye bedre å samle dem opp enn å svare litt sporadisk i kommentarfeltet, så dette kommer til å bli bra. Merk at vi i denne spalten kun tar for oss spørsmål som stilles i kommentarfelt på YouTube – ikke her på bloggen. Så… Hvis dere har noen spørsmål dere ønsker svar på i neste runde, stikk innom tubærn ♥

Ellers er jeg godt i gang med å svare på alle spørsmålene som omhandler graviditeten. Jeg vet at jeg har brukt altfor lang tid på dette, men svarene dere etterlyser kommer i løpet av torsdag, hurra! Beklager forsinkelsen.

Nyt det siste som er igjen av denne tirsdagen (som det tydeligvis er i dag, haha) og så prates vi i morgen. Jeg har masse spennende på agendaen, så i morgen blir det time-for-time-innlegg!

LOVE YA’LL ♥