Annonse

VI TAR DNA-TEST

Annonse

Min BFF, Setare, tok i fjor en DNA-test for å avdekke sin etniske opprinnelse. Nå er jo hun perser, og derfor var det ekstra stas for henne å finne ut om det var noen mer som lå og lusket i buskene, enn en 100% iraner, haha. Hun hadde så mange som 8 ulike etniske røtter – bl.a eskimo, og hvor kult er det vel ikke å finne ut noe sånt? Jeg har vært så giret på å teste dette helt siden Setare tok testen, og da var det ekstra gøy at MyHeritage tok kontakt med oss, for å høre om vi kunne tenke oss å få tilsendt et slikt kit i posten. JA, sa vi. Selvfølgelig! Herregud så gøy! Setare har jo lenge ment at jeg må ha noe annet i meg enn bare Norge, og det har vi nå funnet ut av, woohooo!

Om dere er like nysgjerrig som oss, kan dere bestille hjem en slik test fra MyHeritage HER! Og hvis dere tar i bruk kupong-koden: KRISTINGJ får dere GRATIS frakt. Og det er jo noe å rope hurra for, ikke sant? Yay!

Anyways… Snurr film – dette er så gøy!

Det kuleste av alt, er jo at man finne nye slektninger man ikke visste om med DNA match funksjonen. Dette her er noe jeg er ekstra spent på! Tenk om jeg har en slektning i Heimdalsgata, f.eks.? Eller kanskje i USA? Jeg vet jo at det var mange fra Vik i Sogn som emigrerte til Amerika på begynnelsen av 1800-tallet, og siden mormor kom fra Vik, er det jo stor sannsynlighet for at jeg deler DNA som noen i borte i statene. Gøy! Gøy, gøyere, gøyest!

Alright, folkens. Det er bare til å bestille et DNA-kit ASAP. Dette er jo så staaaas!

Talk later, babes ♥

Annonse