VIBRATOR TIL FOLKET

//I samarbeid med Stylista

Hei igjen, babes ♥

Nå går jeg faktisk gjennom flyplassen i Paris mens jeg blogger, haha. Hvor lol er ikke det, liksom!? For jeg holdt jo helt på å glemme at jeg har fått det ærefulle oppdraget som går ut på å åpne luke nummer 11 i Stylista’s deilige julekalender.

img_1885-571707-10-1451150647075-2

Dette er har jeg gledet meg til i flere uker, for er det en ting jeg liker å gjøre, så er det å gi bort freshe ting til dere herlige lesere. Og enda bedre er det om jeg kan bidra til at to av dere får det litt ekstra hyggelig, i form av litt personlig nytelse. Det fortjener dere alle sammen, og en liten vibrator er noe enhver jente bør ha i nattbordskuffen, ikke sant?

Bak luke nummer 11, finner vi altså den freshe og elegante (HE HE) Callie minivibrator, og det viser seg at store gleder kan komme i små pakker. Damn for en vibrator, folkens! Her snakker vi et lite fyrverkeri i seg selv! Vibratoeren har en verdi på hele 499,- og for å bli med i trekningen må dere melde dere på Stylistas herlige og interessante nyhetsbrev HER, i tillegg til å svare på spørsmålet under her:

img_1788-571707-9-1450957767257-2Hvor mange butikker har Kondomeriet?

A) Bare nettbutikk

B) Nettbutikk + fem butikker

C) Nettbutikk + ti butikker

Denne vibratoren er en perfekt julegave til deg selv eller til din partner, og noe jeg er 100% sikker på at du vil sette pris på, juuhuuu! Svar det du mener er rett med e-postadresse og fullt navn i kommentarfeltet, så vil vi trekke en heldig vinner av den 11. luken i årets julekalender.

Lykke til, fininger! Sees i Oslo ♥