Annonse

VIDEO: JULEGAVETIPS TIL HELE FAMILIEN

Annonse

Mine fineste fine! Så herlig stemning det er her inne om dagen ♥ Jeg blir jo så glad når dere sprer julestemning til tusen i kommentarfeltet her på bloggen – det er noe helt spesielt med jul på blogg, ass. Guri land som jeg koser meg med oppdateringene om dagen!

Jeg har jo allerede vist dere noen julegavetips til hele familien fra The Body Shop, men Dennis og jeg mekket like så greit ihop en video også, vi… Hvor vi viser litt flere produkter, i tillegg til å gi dere en bitteliten smakebit på den fantastiske julekalenderen deres. Ta en titt om dere trenger litt flere tips, eller om dere vil få ekstra mye julestemning… Her snakker vi jul på høyt nivå, haha.

Jeg sitter i skrivende stund på Gardermoen og venter på boarding til Kristiansand. Om halvannen time kan jeg endelig klemme på Belindaen min igjen, og nå gleder jeg meg så mye at det gjør vondt. Guri land så koselig vi skal ha det disse dagene!

Har dere en fin tirsdag, skjønne venner?

Annonse