Annonse

VIDEOBLOGG – SLIK STYLER JEG SKINNJAKKEN

Darlings ♥

For noen uker siden hadde jeg en date med Katinka og Guro i Side2, hvor vi filmet en liten stylingvideo der jeg viser hvordan jeg styler skinnjakken. Nå er filmen klar, og her får dere se mitt favorittplagg på tre forskjellige måter.

Enjoy! 


Antrekk nr. 1:

Leggings fra Hype HER // Skinnjakke fra BLK DNM // Sweat fra StyleConnection HER // Sneakers fra Nike // Snapback fra StyleConnection  

Antrekk nr. 2:

Skjørt fra StyleConnection HER // Skinnjakke fra BLK DNM // Strikk fra River Island // Boots fra Dr. Martens // Strømpebukse fra Pretty Polly

Antrekk nr. 3:

Skjorte fra StyleConnection HER // Skjørt fra StyleConnection HER // Heels fra Aldo // Skinnjakke fra BLK DNM // Veske fra Marc by Mark Jacobs

 

Jaggu ingen dum idé å bruke video når man viser frem outfits. Man får et helt annet og ikke minst bedre inntrykk av både klær og sammensetning, så kanskje jeg skal få Side2-jentene til å hjelpe meg med å lage slike videoer innimellom? Hadde det vært kjekt, eller foretrekker dere outfitbilder? 

SMASK

Annonse