Annonse

VIL DU BLI MED?

En av mine aller beste venninner, jobber for TV-aksjonen Hordaland, og jeg kjenner at jeg blir stolt langt inn i hjerteroten over at hun gjør en så viktig og meningsfull jobb. Det er jo ikke bare henne, men alle som jobber i en organisasjon som dette, går jo på jobb med et mål å gjøre verden til et bedre sted, og det er noe som rører meg. Det er så himla viktig å i hvert fall prøve å gjøre en forskjell, og det er jaggu ikke så vanskelig som så mange tror. Man trenger nemlig ikke å forlate alt man har her hjemme for å reise til kriserammede områder – det er jo så mye man kan gjøre på hjemmebane!

Det er så uendelig viktig å engasjere seg, åpne opp øynene, og bidra til en bedre verden. Flykningkrisen er en av mine hjertesaker, men dessverre en krise som ofte blir glemt om media slutter å skrive om den. Jeg glemmer aldri hvor sjokkerte enkelte ble da jeg dro til Hellas for andre gang, og kunne melde om at krisen herjet som verst. Det viser jo hvor viktig det er å holde liv i debatten – vi må ikke slutte å snakke om det som skjer i verden, og vi må bidra med det vi kan.

Om bare tolv dager går TV-aksjonen 2016 av stabelen – en aksjon som skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp, og jeg håper så inderlig at dere vil bidra.

Jeg blir skikkelig glad om dere vil ta en titt på det jeg har å si i denne lille snutten, hvor jeg også viser et lite tilbakeblikk fra opplevelsene i Hellas.

Så…

Kjære venner! Vil dere bidra? Kanskje noen av dere har tid til å være bøssebærer den 23. oktober? I så fall kan dere enkelt melde dere via BLIMED.NO ♥ Kanskje vi til og med sees denne dagen mens vi vandrer rundt med bøssene våre? Jeg skal i hvert fall engasere meg, og håper dere vil gjøre det samme.

God klem til dere alle fra meg

Annonse