Annonse

VIL DU GJØRE EN FORSKJELL?

//I samarbeid med Nettbuss ekspress og Norsk Folkehjelp

Hei igjen, mine fine venner ♥

Jeg håper dere nyter søndagen, og at den behandler dere bra. Jeg regner med at mange av dere har funnet sofakroken for lengst, og at søndagskosen med god mat og snacks er godt i gang. Søndager er jo en typisk dag for å bare slække og se på serier, eller titte gjennom morsomme klipp på YouTube, og i dag håper jeg at dere innimellom alt det morsomme, kan være så snille å sette av 5 minutter av søndagskvelden til å titte gjennom denne lille snutten.

Som jeg sier innledningsvis, engasjerer jeg meg i flykningkrisen – en krise som er langt ifra over! Det er mye elendighet og tragiske historier og hendelser, men innimellom alt det dystre, finnes det heldigvis noen lysglimt. Det har kommet noen flyktninger til Norge – dessverre langt ferre enn vi har kapasitet til, men noen har heldigvis fått oppholdstillatelse her hos oss, og da er det så innmari viktig at vi bidrar med integreringen. Dette har Norsk Folkehjelp og Nettbuss ekspress valgt å gjøre noe med, og har i den anledning arrangert det jeg vil kalle årets viktigste tiltak! Mer om dette i videoen under her, så vær så snill å trykke på play – da blir jeg lykkelig langt inn i hjertekroken ♥

Kjære vakre venn, kunne du tenke deg å være guide for en dag? I så fall blir jeg glad om du melder din interesse på vismegnorge.no! Og du? Tusen takk for at du så denne videoen ♥

Annonse