Annonse

VIL DU JOBBE HOS STYLECONNECTION?

Phew! What a day…

Jeg har funnet sofakroken enn så lenge, og skal nå nyte et glass rødvin før jeg går i gang med et ganske så impulsivt og heavy interiørprosjekt. Mer om dette i morgen, men først et innlegg jeg aldri hadde trodd jeg skulle komme til å skrive, såpass kjapt etter nyåpning av butikken på Løkka. Dette er rett og slett ganske villt, for vet dere hva? Jeg søker etter en ny kollega! Tenk det, StyleConnection har nå blitt såpass stort at jeg trenger en dyktig medarbeider!

Er du keen på å jobbe med et lite og sprudlende team? Vi er nå på jakt etter en deltidsansatt som kan stå i butikken i Thorvald Meyers Gate – både på dagtid og i helgene, og hvis dette høres ut som noe for deg, blir jeg happy om du sender en søknad og CV til christian@styleconnection.no.

IMG_1228-4

Vi søker altså etter en ekstrahjelp/deltid til butikken på Grünerløkka i Oslo. Arbeidsmengden kan variere, og derfor er det helt kanon om du legger til når og hvor mye du har mulighet til/ønsker å jobbe. Det er viktig at du kan jobbe i ferier og ca. 2 helger i måneden, i tillegg til noen hverdager når og om det trengs.

Vi søker deg som er:
– Blid og energisk
– Ansvarlig
– Sosial og utadvendt
– 18+

Dine kvalifikasjoner:
– Fleksibel
– Serviceinnstilt
– Gjerne erfaring fra butikk

Lønn etter avtale!

Jeg gleder meg SÅ til å gå gjennom en forhåpentligvis stor haug av søknader, og ikke minst til å hilse på deg under et evt. intervju.

Del gjerne videre med en venn, som kunne passet perfekt i vårt team ♥

Happy Friday, vakre mennesker!

Annonse