Annonse

VILLAJOYOSA

Heia, darlings 

Da var jeg tilbake i Oslo, og hvordan jeg klarte meg alene helt hjem er et eneste stort mysterium. Det kommer liksom til et punkt hvor det faktisk er fysisk umulig å drasse med seg mer, og jeg måtte virkelig holde tungen rett i munnen da jeg plutselig stod uten tralle på Oslo S.

Hva gjør man når man står der alene, med to blytunge og store kofferter, en laptop-bag, en tung weekend bag, og en stor pose fylt opp med interiør, UTEN tralle!?!? Jeg ble faktisk bare stående i noen minutter for å pønske ut en plan, og akkurat da følte jeg meg skikkelig hjelpesløs, haha. Det ordnet seg til slutt – jeg klarte å slepe jævelskapet med meg bort til en tralle jeg fikk øye på, og da ble alt hundre ganger lettere. Neste gang jeg skal ut på tur, har jeg heldigvis med meg reisepartner og bærehjelp, hehe. 

Jeg har minnekortet fullt av Spania-bilder som skal ut på bloggen, så da håper jeg at dere ikke har fått nok av SYDEN riktig enda. Under her kommer noen snaps fra dagen i Villajoyosa – en supersjarmerende plass like utenfor Benidorm. Jeg hadde ikke takket nei til en ferieleilighet i en av de fargerike bygningene.. Herlighet så koselig!

Nå skal Dennis og jeg nyte kvelden sammen – herlighet så godt det var å se han igjen.. Jeg ble nesten litt småstresset, flau og rødmende da han kom inn i bakgården for noen timer siden, og at han fortsatt gir meg sommerfugler i magen er i hvert fall sikkert! Deilig følelse!

Sees i morgen, vakre venner ♥ 

Annonse